Kaip mes bandėme sauskelnes "Huggies elite soft"...

Kaip mes bandėme sauskelnes "Huggies elite soft"...

03. Apr 2018, 20:12 Ramuniukas30 Ramuniukas30

Šias sauskelnes atradome anksčiau, nei šis testavimas.

Mūsų kūdikiui beveik  7 mėn. ir naudojame 3 dydį šių sauskelnių.

Mažyliui buvo prasedėjęs užpakaliuko odelės iššutimas, kadangi kremai/tepalai nelabai padėjo reikėjo priimti sprendimą naujoms sauskelnėms. Prekybos centre tarp sauskelnių įvairovės galima pasiklysti, bet užkliuvo užbūtent šių "Huggies elite soft". Kurių reklama sakė, kad jos tokios švelnios, kaip mamos prisilietimas....Ir nemelavo. Jos ištikrųjų labai švelnios, kad panaudojus jas vos kelias dienas, užpakaliuko "bėdos" pradėjo nykti. Nuo tos dienos "Huggies elite Soft" sauskelnės tapo mūsų pačios mylimiausios:) 

Pakuotės dizainas man nėra labai svarbus, bet patiko, kad visa reikiama informacija buvo ant pakuotės, ji buvo trumpa ir aiški, o ir pavadinimas  "Elite Soft" daug ką pasako:)

Taigi pirmas svarbus dalykas, kad užpakaliukas nešustų - išspręsta:) O, kad užpakaliukas nešustų, turi būti geras sugeriamumas sauskelnių. Mums tai labai svarbu,nes mažylis išmiega visą nakti apie 11 val. tai svarbu, kad jo miegą saugotų sausos sauskelnės. "Huggies elite soft" labai gerai sugeria, nebuvo nei karto jokių pratekėjimų. Mažylio miegas gali būti ramus ir saugus su šiomis sauskelnėmis

20180405094516-52150.jpg.

Sauskelnių nugaroje esanti tampri juostelė sauskelnes aptempia tiek kiek reikia, ir leidžia mažyliui laisvai judėti. Nenuspaudžia ir nenutrina.

20180405094502-68622.jpg

Sauskelnių indikatoriaus juostelė man nėra svarbus kriterijus, svarbus buvo pačioje pradžioje, kai nėra patirties su sauskelnėmis. Dabar per 6 mėn patirties šiek tiek atsirado, ir savaime nusprendi kada laikas keisti sauskelnes:)

20180405093655-19724.jpg

Tai pagrindiniai kriterijai, kurie lemia tolimesnį naudojimą šių sauskelnių, tai, kad puikiai sugeria ir yra tikrai labai švelnios, tai išduoda mažylio šypsena:)

Ir toliau naudosimekitus dydžius šių sauskelnių:)