Skelbiame LOVI pientraukių testuotojas

Skelbiame LOVI pientraukių testuotojas

18. Feb 2015, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Keletą savaičių laukėme laiškų iš mamų, kurios pasiryžusios išbandyti LOVI elektrinį pientraukį ir detaliai aprašyti savo įspūdžius!

20150222105249-75674.jpg

AČIŪ visoms, kurios parašėte, atrinkti buvo itin sunku, bet pasitarę galimybę išbandyti suteikiame...

-- Raimondai B., kuri rašė:

"Esu dar tik būsima mamytė kaip tik numatoma gimimo data vasario 14-ąją. Žinoma labai noriu pati maitinti savo vaikelį, kad jis kuo dažniau jaustų mano meilę ir šilumą. Tačiau pasitaiko ir tokių situacijų, kai kūdikėlį tenka palikti su tėveliu ar seneliais, tuomet tikrai reikalingas pientraukis. Todėl norėčiau išnaudoti Jūsų dovanojama pientraukį ir vėliau pasidalinti įspūdžiais."

-- Monikai B.

"Esu studijuojanti mama, todėl tiek maitinant dukrytę naudojau pientraukį, tiek žadu jį naudoti ir sūnelio maitinimui. Dukrytės susilaukiau pirmame kurse, dabar jau esu trečiame. Daug kas klausiu, ar vaikai netrukdo mokytis, arba ar mokslai netrukdo auginti vaikučius, bet atsakymas vienareikšmis - kai nori, gali viską suspėti. Žinoma, turime nuostabų tėtį, kuris labai padeda. Jeigu vyras nebūtų toks supratingas mano norui pabaigti mokslus, tikrai vienai nepavyktų visko atlikti. Su mergaite būdavo tokia situacija, kad jei tą dieną tekdavo išvažiuoti į paskaitas, nusitraukdavau pieno ir palikdavau jį maitinimui, kai manęs nebus. Tėtis puikiai susitvarkydavo. Manau, susitvarkys ir dabar, kai reiks palikti sūnelį. Vienas sunkumas traukiant pieną buvo mano naudotas senovinis, dar mamos atiduotas, pientraukis. Na, jis atlieka savo funkciją, bet dažnai lengviau būdavo traukti pieną tiesiog ranka. Naujo pientraukio tada nepirkau, o vėliau kažkaip ir įpratau tiesiog nusitraukti ranka, nors tai užimdavo daug daugiau laiko. Todėl, pamačiusi jūsų skelbimą apie LOVI pientraukio testavimą nusprendžiau pabandyti parašyti. Jeigu turėčiau galimybę jį testuoti, palyginčiau su savo naudotu dar sovietiniu pientraukiu ir galėčiau išskirti skirtumus. Galbūt LOVI pienktraukis padėtų sutaupyti laiko, kurio visada taip maža."

 -- Eglei L.

 "Antrasis stebukliukas, Rokas, mūsų šeimą aplankė labai nesenai - sausio 21 dieną. Nešiojimas ir gimdymas buvo lengvi, tad tikrai nemaniau, kad kils kokių nors problemų su maitinimų, nes su pirmąją viskas ėjosi "kaip per sviestą".  Tačiau... Vaikinukas gimė neturėdamas žindimo reflekso, taigi įsiūlyti krūtį tapo misija neįmanoma... Pirmas dvi paras ligoninėje "kovojau", bet galiausia daktarai nebeleido jo mokyti ir liepė duoti iš buteliuko. Ir tam reikėjo kantrybės, nes užsispyrėlis nenorėjo imti ir jo, tad teko į visą "šventę" pasikviesti dar ir žinduką, kurio pagalba išmokėme sūnų žysti, taigi ir po truputi valgyti. Praėjus jau 15 dienų nuo gimimo vis dar turime problemų su valgymu, nes vaikinas mėgsta pamiršti, kaip tai reikia daryti. Ar pavalgęs viską atpila.

Šiuo metu naudojuosi  iš brolio žmonos pasiskolintu pientraukiu. Savo vis dar nenusipirkau, nes žvalgiausi kuo geresnio, kuo patogiau naudojamo, kuo kompaktiškesnio. Sunku išsirinkt. Todėl pamačiusi skelbimą, kad ieškomi testuotojai, net aiktelėjau !!! AŠ GALIU BŪT TESTUOTOJA!!! AŠ NORIU BŪT TESTUOTOJA!!!"

 -- Viktorijai K.

"Mano mažylei 9 savaites. Naudojam pientrauki kurį esame pasiskolinę, labai norėtume turėti savo. Kaip ir dauguma mamyčių turime problemu su speneliais. Vienos krūties spenelis susitvarkė, o kitos krūties spenelis labai itrūkes, maitinti labai noriu pati, tad stengiuos užsigydyti įtrūkimus , o jie tokie gilūs, kad procesas ilgas, nes noriu kad mažyle ir kartais ja pažystu pati. Labai norėtume turėti savo pientraukį, tikrai pravers paliekant mažylę su tėveliu ar seneliais namie. O ir dabar galėčiau grąžinti ne savo pientraukį."

-- Laurai L.

"Mažylė gime praeitų metų gruodžio 10 d.po cezario operacijos. Maitinti pradėti ir toliau žindyti kūdikį sekėsi ir tebesiseka gerai. Vaikelis žindomas pagal poreikį. Kuomet su tėveliu ruošėme kraitelį kūdikiui močiutės sakė - įsigykite pientraukį, nes bus tikrai reikalingas. O aš kaip naujai iškępta mamytė, mojau rankomis ir sakiau, ką jūs čia kalbat, pienuką išvalgys vaikiukas. 

Na ir štai dieną prieš Naujųjų metų vakarą pradėjo kilti temperatūra, po truputuką pasiekė ir 38,5, per naktį laikėsi, Naujūjų metų dieną svyravo nuo 37 - 38. Nei jokių peršalimo simptomų, nei jokio uždegimo žymių nejutau. Su vyru pamanėme - greičiausiai bus cezario pjūvio pasekmė. Pasiskambinau gydytojai, iš jos atsakymas - nedelsiant važiuokite į ligoninės priimamajį. Na ka, mes, visa šeimynėlė kartu su naujuoju šeimos nariu sėdome i mašiną ir nuvykome į Kauno Klinikas. Ten buvo atlikta visa krūva reikalingų tyrimų, kol galiausiai buvo rasta temperatūros priežastis : laktostazė. Siūlymas gultis į ligoninę ir pradėti gydymą. Kadangi ligoninės labai jau nesinorėjo (juk neperseniausiai tebuvome gryžę su naujagimiu)gavome patarimą iš gydytojo : vėl kylant temperatūrai pradėti vartoti antibijotikus ir nedelsiant pradėt nutraukinėti pienelį, kadangi leliukas jo tiek neišvalgo. Taip ir žaidžiame nuo tos dienos, nutraukinėjame pienelį, kadangi krūtinė labai smarkiai pritvinksta ir ima skaudėti. Kiek teko girdėti iš mamyčių, mastitas labai jau nepageidaujamas svečias. Kadangi pienelį tenka nutraukinėti kievieną miela dienelę, mums pientraukis būtų labaiiiii geras draugas pagalbininkas, kadangi iki šiol naudojamės skolintu."

-- Astai Z.

"Sveiki, mano sūneliui 3 mėnesiai, jam mamytės pienelis vienintelis maistas, todėl ilgesniam laikui palikti niekam sūnelio be pienelio negaliu. Turiu pientraukį dar iš savo mamos laikų, bet su juo labai sunku pritraukti daug pienelio, todėl dažniausiai traukiu rankomis. Kad pritraukčiau buteliuką užtrunku iš ties ilgai, todėl išėjimas iš namų man kelia stresą.

Labai noriu pradėti sportuoti, tačiau vis atidėlioju, nes vien pagalvojus, kad reiks vargti traukiant pienuką mažiukui, man pasišiaušia visi plaukai. 

Kaip tik šiuo metu dairausi pientraukio, skaitinėju forumuose mamyčių komentarus apie jų išbandytus pientraukius, renku informaciją. Todėl labai norėčiau išbandyti šį pientraukį, nes apie jį nieko nesu girdėjus."

- Dovilei K.

"pientraukis man reikalingas, kad būčiau graži:) O dabar paaiškinsiu: turiu 5 mėn žirnį, kuris auga maitinamas meile ir mano pieneliu. Taip pat turiu nuostabų vyrą, kuris šį žirniukui gali duot meilės, bet negali pieno... Prie ko čia mano grožis?! Vyras mane tikrai išleistų  ir pasigražinti, ir atsipalaiduoti, jei tik turėtų antrąjį ginklą - buteliuką pieno šaldytuve. O va čia ir praverstų Jūsų dovana." 

Mamos išbandys LOVI elektrinį pientraukį, kuris:

20150222105716-56039.jpg

  • 2 fazių, atitinka natūralų kūdikio žindymo procesą: pirmoji fazė paskatina pieno išsiskyrimą, antroji – efektyviai nutraukia pieną.
  • Rinkinyje yra ir rankinio pientraukio detalės, t.y. pientraukis gali būti naudojamas ir kaip elektrinis, ir kaip rankinis.
  • Greitas ir efektyvus ištraukimas. Patvirtino 90% naudojusių mamyčių.
  • Neskausmingas pieno nutraukimas. Patvirtino 95% naudojusių mamyčių.
  • Pientraukis įsimena ritmą ir siurbimo greitį.
  • Masažinė pientraukio pagalvėlė padės atpalaiduoti krūtį bei stimuliuos pieno gamybą.
  • Gali būti naudojamas su elementais arba maitinimo blokeliu.

 Lauksime įspūdžių!

20150316150908-17369.jpg