Super mažylis 2017: Susipažinkime

Super mažylis 2017: Susipažinkime

08. May 2017, 12:09 Goda J. Goda J.

Sveiki, esu Goda, dviejų sūnų mama. Mano pirmagimiui Jokūbui jau 2 metai, o antras sūnus, „Mamyčių klubo“ super mažylis, gimė balandžio 21dieną. 

Besilaukdama antrojo sūnaus gavau daug komplimentų, kad gražiai atrodau, kad nėštumas man tinka, kokia viso to paslaptis ir pan. Todėl čia, savo bloge, labai norėčiau apie viską nuo pradžių su jumis pasidalinti :) Apie pirmus nėštumo mėnesius (o jie buvo labai nelengvi), apie paskutinius mėnesius, apie patį gimdymą ir žinoma, daugiausia, apie savo antrąjį sūnų bei visas patirtis čia ir dabar.

Kadangi turiu dvi patirtis, tad galėsiu palyginti bei pasidalinti, kaip buvo pirmą kartą ir kokių klaidų nekartočiau antrą kartą. 

Tikiu, kad mano patirtis, istorijos, pasidalinimai, rekomendacijos, liūdesiai ir džiaugsmai patiks jums, rasite juose naudingos informacijos sau ar bent mažo įkvėpimo tada, kai jo labiausiai reikės.

 p.s. Sekti mane, stebėti kaip auga mano sūnūs, rašyti ir klausti manęs galite instagramo paskyroje : Goda Jokubaitienė https://www.instagram.com/goda_jokubaitiene/

Goda J. Goda J. 10. May 2017, 16:31 Raudonas balionėlis

tikiuosi, kad nenuvilsiu 😉

sraigiukas sraigiukas 09. May 2017, 10:51

Labai lauksim

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 08. May 2017, 13:14

Kaip šaunu, bus įdomu skaityti 😀