TESTAVIMAS: Išbandykite Philips Avent Natural Response kūdikių buteliukus!

TESTAVIMAS: Išbandykite Philips Avent Natural Response kūdikių buteliukus!

28. Feb 2023, 21:54 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Pirmąjį pavasario mėnesį kviečiame išbandyti Philips Avent Natural Response kūdikio buteliuką, specialiai sukurtą individualiam kūdikio gėrimo ritmui palaikyti.

Natūralaus atsako žindukas išskiria pieną tik tada, kai kūdikis aktyviai geria. Kūdikiai gali gerti, nuryti ir kvėpuoti natūraliu savo ritmu, kaip prie krūties. Todėl patogu derinti maitinimą krūtimi ir buteliuku. 

Visas mamas, auginančias kūdikius iki 4 mėn. amžiaus, kviečiame išbandyti naujausią Philips Avent buteliuką. Jums jį atsiųsime paštomatu! Mainais lauksime atsiliepimo mamyciuklubas.lt ir philips.lt portaluose per 10 dienų nuo siuntos gavimo.

Pildykite paraišką dėl buteliuko

Kuo ypatingas Philips Avent Natural Response kūdikio buteliukas?

  • Dieglius mažinantis vožtuvas

Jis sukonstruotas taip, kad į kūdikio pilvelį nepatektų oro ir sumažėtų dieglių bei diskomforto. Kai kūdikis valgo, į žinduką įmontuotas vožtuvas lankstosi, kad oras patektų į buteliuką, būtų nukreiptas link buteliuko dugno ir nesusidarytų vakuumas. Jis sulaiko orą buteliuke toliau nuo vaiko pilvelio ir padeda sumažinti dieglius ir diskomfortą.

  • Nelašantis žindukas

Žindukas yra sukurtas taip, kad pienas tekėtų tik kūdikiui žindant. Tai apsaugo nuo pieno ištekėjimo ir lašėjimo. Be to, žindukas sukurtas taip, kad atkartotų krūties pojūtį ir jos veikimą.

  • Žinduko pasirinkimas pagal tėkmę

Galite rinktis skirtingų tekėjimo greičių žindukus, padėsiančius kūdikiui augti. Atsiminkite, kad žinduko tipas kūdikio amžiui priskirtas tik apytiksliai, nes kūdikiai vystosi skirtingu greičiu. Visi žindukai parduodami rinkiniuose po du: naujagimių, lėtos tėkmės, vidutinės tėkmės, greitos tėkmės, kintamos tėkmės ir tiršto maisto.

  • Natūralus apžiojimas

Žindukas dėl jo formos tvirtai apžiojamas, o briaunota tekstūra padeda užtikrinti nepertraukiamą, patogų maitinimą.

  • Lengva surinkti ir valyti

Viskas susideda iš vos kelių dalių, o platus buteliuko kaklelis leidžia itin lengvai jį išvalyti.

  • Lengva laikyti net mažoms rankelėms

Ergonomišką buteliuką lengva suimti iš bet kurios pusės, kad maitinimo metu būtų kuo patogiau. Lengva ir Jums, ir mažylio rankutėms.

  • Suderinama su visu „Philips Avent“ asortimentu

Keiskite ir pritaikykite pientraukio, buteliuko ir puodelio dalis bei sukurkite jums tinkantį produktą, kai jo reikia.

  • Neturi BPA

Philips Avent Natural buteliukai ir žindukai pagaminti be BPA medžiagų.

Gabija129 Gabija129 19. Mar 2023, 17:35

Nerealus! Vaikas nemates buteliuko, o davus tureta namuose deja nemokejo paimti… šį paeme is pirmo karto!

Bahds Bahds 19. Mar 2023, 14:26

Mano mergaitė nuo mėnesio laiko atsisakė krutinės. Tuomet teko priimti sprendimą maitinti nutrauktu pienu iš buteliuko. Buteliukų paieškos buvo nelengvos.. Bandėme įvairiausių firmų ir pasiteisino tik MAM firmos buteliukai iš kurių ji valgė noriai ir be ašarų.

Žinoma atėjo laikas, kada nusprendėme pabandyti vėl kitus buteliukus, nes godžiu valgymu ji pritraukdavo nemažai oro su MAM buteliukais, kas iššaukdavo pieno atpilimus po maitinimų.

Pabandėme Philips-AVENT anti-colic buteliuką su mėlynu voštuvėliu viduje. Tačiau niekaip nepripažino žinduko, taip ir likome su MAM buteliukais.

Gavus galimybę pratestuoti naujuosius Philips-AVENT buteliukus - ja pasinaudojome. Likau visiškai nustebus! Dar prieš savaitę mano vaikas nepripažino jokio kito buteliuko tik MAM, o dabar noriai valgo iš naujojo buteliuko! Likau nustebusi kaip ir tėtis. Po 3 dienų valgymo, vis dar noriai ima MAM firmos buteliukus ir šį. Tik šis man turi daugiau privalumų:

Straipsnis tęsiamas po reklamos
Didelė talpa, net 330ml.!
Patogus ir minkštas žindukas, kuris patinka vaikui ir labai gera pieno bėgimo srovė.
Pavertus aukštyn iš buteliuko nelaša pienas. Labai aktualu, kada mažylė domisi naujais dalykais ir bando imti buteliuką pati arba kartais ištumia iš rankų.
Patogi buteliuko forma, kuri maloniai gula rankoje ir maitinti vaiką yra dar patogiau.
Norėčiau galbūt tik papildomų rankenėlių, kurias uždėjus ir atėjus laikui, kuomet vaikas pats galės laikytis buteliuką, jos dar labiau pagelbėtų mamoms!

Po tokio pasisekusio buteliuko, bandysime ir kitus Philips-AVENT produktus artėjant primaitinimui ir tolimesniam patogiam vaiko augimui.

Erikute93 Erikute93 17. Mar 2023, 09:31

Puikiai atitiko musu lukescius. Zinant , kad berniukams dazniausiai buna problemos su pilvo diegliukais, sutapimas ar ne , bet naudojant si buteliuka jokiu problemu neturim. Naudojam nuo gimimo butent toki ir dziaugiames , kad nekilo minciu naudoti joki kita!