„Philips Avent“ testavimas lapkritį: buteliukas prieš pilvo diegliukus

„Philips Avent“ testavimas lapkritį: buteliukas prieš pilvo diegliukus

08. Nov 2019, 15:23 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

NAUJAS – „Philips Avent“ buteliukas, padedantis apsisaugoti nuo kūdikių pilvo dieglių, su anga „AirFree“ 

 „Philips Avent“ supranta, kad tėvai ieško sprendimų, kaip išlaikyti savo kūdikius natūralioje aplinkoje ir prisitaikyti prie jų besikeičiančių komforto poreikių. „Philips Avent“ nori padėti tėvams suteikti savo kūdikiui geriausią gyvenimo pradžią ir užtikrinti sveiką ateitį. 

Nuo dieglių ir panašių maitinimo problemų kenčia 10–40 % kūdikių, dažniausiai būdami šešių savaičių amžiaus. Naujoviškas „Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ skirtas padėti sumažinti dieglius ir dažniausiai pasitaikančias maitinimo problemas, įskaitant refliuksą (kai kūdikiai atpila pieną netrukus po maitinimo) ir dujas.

Mūsų dabartinis maitinimo krūtimi ir papildomų maitinimo sprendimų asortimentas apima buteliukus, pritaikytus ypatingiems kūdikių vystymosi poreikiams. Mūsų buteliukai padeda tėvams sumažinti bendras maitinimo problemas, užtikrinti kūdikiams patogų ir nenutrūkstamą maitinimą ir palaikyti jų sveiką vystymąsi. Naujoviškas „Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ suteikia komfortą Jūsų kūdikiui, leisdamas jiems nuryti mažiau oro geriant, o tai savo ruožtu mažina dieglius, dujas, refliuksą ir padeda virškinti. Padarius maitinimą patogesniu Jums ir Jūsų mažyliui, galite būti tikros, kad kūdikis gaus visų reikalingų maistinių medžiagų. 

Pagrindinės savybės

Siekiama sumažinti bendrąsias maitinimo problemas

Naujoji anga „AirFree“, kuri yra Anti-colic buteliuko viduje, yra naujausia „Philips Avent“ inovacija kūdikiams maitinti, skirta palengvinti bendrąsias maitinimo problemas, tokias kaip diegliai, refliuksas ir dujos, sumažinant oro nurijimą, ir išlaikyti žinduką pilną pieno, o ne oro.

Buteliukas taip pat turi unikalų integruotą vožtuvą žinduke, kuris yra lankstomas kūdikio maitinimo metu, leidžiant orui patekti į buteliuką. Tai reiškia, kad oras išlieka buteliuke, o ne Jūsų kūdikio pilvelyje. Tai gali padėti sumažinti dieglius, dujų kiekį, pilvo pūtimą ir suteikia komfortą kūdikiui, leidžiant jam nuryti mažiau oro geriant.

Lengviau vertikaliai maitinti 

 Unikali anga „AirFree“ leidžia lengviau vertikaliai maitinti, užtikrinant, kad žindukas visada bus pilnas pieno, o ne oro, net jei buteliukas yra laikomas horizontalioje padėtyje. Vertikaliai maitinant buteliukas padeda sumažinti refliuksą ir palengvinti virškinimą, todėl maitinimas Jums ir Jūsų mažyliui tampa patogesnis.

Paprasta naudoti 

„Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ yra sukurtas taip, kad jį būtų lengva naudoti, o žindukas puikiai priglunda. žinduko forma ir briaunota tekstūra padeda jam nesusiglausti čiulpiant, tad galima patogiai maitinti. Su plačiu kakleliu ir vos keliomis dalimis, buteliuką taip pat lengva valyti ir surinkti. Norint dar daugiau patogumo, galite naudoti „Philips Avent“ Anti-colic buteliuką su arba be angos „AirFree“.

Palengvina kūdikio vystymąsi

Mūsų Anti-colic asortimentas auga su Jumis ir Jūsų kūdikiu. Mes siūlome skirtingo srauto žindukų ir buteliukų dydžius, kad kūdikiui būtų lengviau vystytis. Anga „AirFree“ taip pat yra suderinama su 125 ml, 260 ml ir 330 ml „Philips Avent“ Anti-colic buteliukais.

Apsilankykite www.philips.lt/avent, kad sužinotumėte daugiau apie gaminių asortimentą.

Visos, norinčios pretenduoti į buteliuko testavimą, rašykite laišką, nurodamos kūdkio amžių ir kodėl jums tai aktualu (laiško temoje - Philips Avent buteliukas): redakcija@mamyciuklubas.lt

Gavusios po buteliuką testuotojos turės parašyti išsamų atsiliepimą Philips Avent puslapyje ČIA->> bei Mamyčių klubo portale. Su atrinktomis mamomis sisieksime asmeniškai el.paštu ir lauksime išsamių atsiliepimų.

20160630173402-66045.jpg