Testuojame PHILIPS AVENT puodelį arba vasaros draugas

Testuojame PHILIPS AVENT puodelį arba vasaros draugas

26. Jun 2019, 12:02 Viktorija0624 Viktorija0624

Sūnelis Simas 9 mėnesių sukakties proga gavo puikią dovaną - ryškiaspalvį naująjį Philips Avent My Grippy puodelį su snapeliu. Šiuo metu jis pasiekė tokį amžiaus tarpsnį, kai tris kartus per dieną mėgaujasi kietu maistu - grūdinėmis bei daržovių košėmis, taigi, pavalgęs iškart pageidauja atsigerti.

Nors mažylis dar maitinamas motinos pienu, tačiau iš literatūros šaltinių žinau, kad daržovių bei pieno virškinimo laikas yra skirtingas, tai pastebėjau ir praktiškai: po pietų gavęs pieno, kūdikis tampa neramus, jam pučia pilvą, dėl šios priežasties po valgio visuomet siūlau atsigerti vandens. 

Išpakavus siuntinį, pagal aprašytus nurodymus paruošiau puodelį naudojimui bei pripildžiau vandens. Naują daiktą daviau apžiūrėti mažyliui. Mėlynos spalvos puodelis su užsukama raudonos spalvos dalimi iškart sudomino sūnelį: jis ėmė apžiūrinėti, vartyti rankytėse bei netrukus įsidėjo į burnytę, jam labai patiko silikoninė puodelio dalis, kurią iškart ėmė kramtyti.

Puodelis susiaurėja ties viduru, taip primindamas smėlio laikrodį, abiejose susiaurėjimų pusėse yra neslidžios tekstūros paviršius, todėl puodelį lengva paimti ir išlaikyti mažose rankytėse. Viršutinė, geriamoji puodelio dalis - snapelis, pagamintas iš atsparaus kramtymui silikono, tai itin svarbu, nes taip malonu pasikasyti dygstančius dantukus. 

Puodelis turi mažai dalių, atsukus lengva išplauti bei surinkti vėl ir greitai paduoti nekantraujančiam mažyliui. Dar viena svarbi šio puodelio detalė yra ta, kad jis pagamintas be BPA / 0% BPA, taigi jis yra draugiškas mūsų mažyliams, o tai labai svarbu ir mamoms, siekiančioms geriausio savo vaikams. Jis uždengiamas dangteliu, kurį naudojant palaikoma geriamosios dalies švara, tačiau dangtelis yra atskira šio puodelio dalis, tai ir patogu ir nelabai. Patogu, nes atidengus dangtelį, mažyliui atsigėrus ir ištraukus iš burnytės galima ramiai veiksmą pakartoti, o dangtelis neužsidengs pavertus puodelį, kaip dažnai nutinka su pritvirtintais prie puodelių dangteliais, tačiau dangtelį reikia saugoti, kad nepasimestų ir nepamiršti kaskart puodelio uždengti. 

Testuojant šį puodelį, mums prireikė šiek tiek laiko, jis nei iškart "prilipo", reikėjo keleto dienų, kol mažylis pradėjo tinkamai iš jo gerti bei pripažino jį ne tik kaip žaislą. Vienintelis šio puodelio minusas, mano nuomone, tas, kad visgi reikalingos ąselės, kurias lengvai gali paimti mažos vaiko rankytės.