Žingsnis savarankiškumo link

Žingsnis savarankiškumo link

26. Jun 2019, 08:11 Raudona braškė Raudona braškė

Vos tik Paulinai suėjo 10 mėnesių, ėmiau mąstyti, jog metas merginai tapti šiek tiek savarankiška ir pradėti vandenuką gerti iš rimtos gertuvės. Iki šiol visur nešiodavomės buteliuką su čiulptuku. Kadangi panelė gan įnoringa ir kito ji nelabai ir pripažįsta, tad tiek pienuką, tiek vandenuką tenka siūlyti iš vieno ir to paties. O tai jau sukelia šiokių tokių nepatogumų kai reikia pvz kažkur keliauti.
PHILIPS AVENT ir MAMYČIŲ KLUBAS prisiderinę prie užgriuvusių karščių ir smarkiai padidėjusio geriamo vandens poreikio, pasiūlė mums išbandyti "My Grippy" puodelį su mikštu, kramtymui atspariu snapeliu. Beje, šis snapelis sulaukė merginos diiidelio pripažinimo, nes tapo geriausias dantenų pasikasymo objektas.
Puodelio išvaizda išties nuostabi. Ryškios, vasariškos spalvos, neprikrauta bereikalingų detalių ar piešinukų. Aptaki forma, patogi paimti ranka.
Tiesa, kolkas su savarankišku puodelio laikymu vargstame, tik vargu ar čia kalta pačio puodelio forma ar svoris. Tiesiog vos pasiūlius "My Grippy", rankytės iškart čiumpa iš snapelio, nes jis šiuo metu (dygstant dantukams) pats aktualiausias.
Puodelis lengvas, paprastai išsiardo ir itin paprastai plaunasi. Patinka, kad dėl savo ryškių spalvų nepasimeta tarp kitų daiktų rankinėje.
Paulinai pakako dviejų dienų, kad suprastų techniką, kaip iš jo reikia traukti vandenuką.
Vienintelis minusas - pernelyg laisvas puodelio dangtelis, kuris nuolat nušoka ir pasimeta rankinėje. Vaikui jį nusiimti itin lengva, tačiau jei puodelis keliauja kažkur įdėtas tenka gerai jį 'įtaisyti', kad vandenukas nesilaistytu.
Dėkojam už galimybę išbandyti šį produktą ir tęsiame savo draugystę su šiuo puodeliu ir toliau. Orų sąlygos tam pačios palankiausios, tad puodelis nuolat įdarbintas.
PAULINA REKOMENDUOJA