"Mamin klub" šiandien švenčia trejų metų gimtadienį. Valio!

"Mamin klub" šiandien švenčia trejų metų gimtadienį. Valio!

07. Feb 2012, 08:00

"Mamyčių klubas" vienija trimis kalbomis kalbančias mamas - latvių, rusų ir lietuvių. Vienas iš klubų - "Mamin klub" šiandien švenčia trejų metukų gimtadienį!

 

"Mamyčių klubo" istorija Latvijoje prasidėjo prieš aštuonerius metus. Pirmiausia atsirado interneto svetainė ir Tv laida latvių kalba. Po kiek laiko, lygiai prieš trejus metus, startavo "Mamin klub" rusų kalba - juk Latvijoje gyvena daug mamyčių, kurių gimtoji kalba - rusų. Iš pradžių TV laidą rusų kalba bei portalą rusų kalba kūrė vos keli žmonės, šiandien šis judėjimastai išaugo į daugiatūkstantinę tėčių ir mamų šeimą.

 

Be "Mamin klub" kasdienės žinių porcijos interneto portale bei įdomių reportažų TV laidoje šiandien gyvenimo neįsivaizduoja daugelis šeimų. 

"Mamin klub" laidą rusų kalba Latvijoje veda dviejų vaikučių mama Julija. Jos gimdymo reportažą matėme ir mes, Lietuvos, mamytės, šio sezono "Mamyčių klubo" laidos pradžioje. Kaip rašėte komentaruose Jūs, ne vienai iš jūsų išriedėjo ašara.

 

"Mamin klub" interneto portalui vadovauja žavios dukrytės mama Aleksandra, beje, turinti lietuviškų šaknų Lietuvoje ir neslepianti mums simpatijų.

Visos didžiulės "Mamyčių klubo" šeimos Lietuvoje bei Latvijoje vadovė Sandija Salaka neslepia savo pasididžiavimo, kad pavyko rasti raktą į trijų skirtingomis kalbomis kalbančių tautų širdis. Ji sako, jog nemėgsta skirstyti žmonių į tautybes, nes bendraujant su Lietuvos, Latvijos ar rusakalbėmis mamytėmis, aiškėja viena tiesa - nepaisant skiriančių atstumų mes visos esame panašios savo svarbiausia misija šioje žemėje - būti MAMA. Ir būtent šeima yra pagrindinė valstybės vertybė.

Nuoširdžiai sveikiname "Mamin klub" su trejų metukų gimtadieniu! Klubo šeimininkėms linkime daug kūrybinių idėjų, o visoms mamytėms- sveikų ir laimingų vaikučių!

 

Primename, kad mūsų "Mamyčių klubas" trejų metukų gimtadienį švęs šią vasarą!

 

Su gimtadieniu, MAMIN KLUB!

sun sun 07. Feb 2012, 15:12

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

07. Feb 2012, 14:00

Sveikinimai dideliausi 😀

07. Feb 2012, 13:48

🌷

07. Feb 2012, 10:15

pozdravliaem!sveikiname! 🌷 🎉

07. Feb 2012, 09:08

Su gimtadieniu 🎉 🎉 🎉 🌷

07. Feb 2012, 08:40

🎉 🎉 🎉 🌷 🌷 🌷

07. Feb 2012, 08:30

Valiooooooooooo 👍 🌷 Sveikinimai 🎉