"Mamyčių klubo" laidoje: atnaujiname pavasarinį garderobą, kūdikio sutiktuvės, mokomės aprengti ir fotografuoti mažylius

"Mamyčių klubo" laidoje: atnaujiname pavasarinį garderobą, kūdikio sutiktuvės, mokomės aprengti ir fotografuoti mažylius

07. Apr 2017, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ar džiaugiatės pavasariu kartu su vaikučiais? Mes - labai! Vis šviesiau ir šilčiau! Ir dar labai lakiame Velykų! Neabejojame, kad ir jūs, juk tai pati gražiausia pavasario šventė! Štai ką parengėme jums šį sekmadienį "Mamyčių klubo" laidoje:

Laidos pradžioje labai daug puošimės, juk ne paslaptis, kad mergaitės tai labiausiai mėgsta :) 

Kaip aprengti vaikučius stilingai? Kokios pagrindinės šio pavasario mados tendencijos? Į ką atkreipti dėmesį, renkant drabužėlius mergaitėms ir berniukams? Apie tai laidoje kalbėsimės su tinklaraštininke, seimosgidas.lt įkūrėja Goda ir laidos vedėja Indre, kuri savo patarimais ir padės Godai stilingai aprengti tris jos dukrytes.

Kiekviena mama ar tėtis mobiliuoju telefonu, fotoaparatu mėgsta kasdien gaudyti tas stebuklingas mažylių akimirkas, kurių kupina kasdiena. Tik ar žinote, kaip fotografuoti, koks turi būti fonas, apšvietimas, kad nuotraukos tikrai gerai pavyktų? Vertingų patarimų negailės žinomas fotografas Tomas Kauneckas.

Ar kada susimąstėte, kaip rengiate savo mažutėlius? Kaip paimate rankytę ir kišate į rankovę, kaip aprengiate siaustinukus, ar taisyklingai pakeliate vieną ir kitą kojytę, norėdamos apmauti kelnytes ir pan. TV rubrikoje „Kūdikis ant tavo rankų" mokysimės paprastų dalykų, kuriuos atliekame šimtus kartų su savo mažyliu, bet ne visuomet teisingai. Šįkart priminsime, kaip reikia nurengti ir aprengti kūdikį. Rodos, nieko sudėtingo, tačiau specialisto patarimai, tikimės, tikrai pravers.

Na o pabaigai skubėsime į vakarėlį, bet ne bet kokį - į "baby shower" - į kūdikio sutiktuves. Tai tarsi išankstinės palankynos, nes gimus mažyliui kurį laiką svečių priimti jaunai šeimai nesinorės. Pamatysime, koks kūdikio sutikimo vakarėlis laukia TV prodiuserės Godos Skačkauskaitės, besilaukiančios antro mažylio.

Iki susitikimo sekmadienį, 8.30 per TV3!