"Mamyčių TV" - pirmieji mėnesiai ir pirmasis iššūkis

"Mamyčių TV" - pirmieji mėnesiai ir pirmasis iššūkis

10. Oct 2014, 08:40 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Jau kitą savaitę, trečiadienį, kviesime į "Mamyčių klubo" premjerą - pirmąją tiesioginę laidą internetu "Mamyčių TV", kuri truks tris valandas!

Pirmosios transliacijos tema - "Pirmieji metai: viskas pirmą kartą", todėl nenuostabu, jog daug dėmesio skirsime kalbėtis ir apie pirmąsias problemas. 

O kokios jos dažniausios parkeliavus iš ligoninės į namus? Taip, tai tie nelemti pilvo diegliukai!

Apie juos geriausia sužinoti ir juos atremti pasiruošti dar net nesusilaukus mažylio. 

Studijoje kalbinsime specialistę gydytoją neonatologę Rūtą Taminskienę, kuri išsamiai papasakos kodėl atsiranda diegliukai, kodėl vieniems jie būna, o kitiems - ne, ką daryti ir kas padeda! 

20141008101217-46757.jpg

JAU DABAR, KOMENTARUOSE LAUKIAME JŪSŲ KLAUSIMŲ SPECIALISTEI Į KURIUOS JI ATSAKYS TIESIOGINIO ETERIO METU!

Taip pat kviesime į kompaniją pasiimti ir savo mažylį - vaikų kirpyklėlės "Pukis" kineziterapeutė Simona Burbaitė mus mokys padaryti stebuklingą pilvuko masažą, kuris padeda sumažinti diegliuko skausmus, pasišalinti susikaupusioms dujoms ir, svarbiausia, nusiraminti.

Ir, žinoma, nepamiršime pasidomėti mamytės mityba - juk daugelis mūsų susilaukus vaikelio bijo ir kąsnį imti į burną, kad tik nediegtų pilvuko. Ko reikėtų vengti, o kokie patarimai yra mitas? 

Išsamiai, su įvairių specialistų komentarais ir atsakymais į jums rūpimus klausimus - susitikime pirmoje tiesioginėje "Mamyčių TV" transliacijoje!

Temą apie pilvo diegliukus pristato:

20141006124005-45282.jpg