"Moters mokykla" kviečia į atidarymo šventę

"Moters mokykla" kviečia į atidarymo šventę

07. Sep 2015, 09:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Labai smagu pasidalinti kvietimu, kurį jums, mielosios, siunčia Verslios mamos rubrikos herojė Laura "Versli mama Laura augindama tris vaikus įkūrė moters mokyklą".

Rugsėjo 10 dieną Moters Mokykla atvers duris visoms norinčioms sužinoti daugiau apie vykdomus užsiėmimus ir tiesiog linksmai praleisti laiką. Jūs ne tik išgirsite apie Moters Mokyklos vykdomus užsiėmimus, bet ir turėsite progą juos išmėginti, jaukioje aplinkoje susipažinti bei pabendrauti su Moters Mokyklos įkūrėjomis bei lektoriais, susipažinti su šiais mokslo metais siūlomomis naujovėmis, o galų gale tiesiog smagiai praleisti vakarą moteriškoje kompanijoje, pasivaišinti užkandžiais bei putojančiu vynu, kartu papildyti savo pažinčių ratą naujomis draugėmis. 

Šventės metu vyks loterija, kurioje galėsite laimėti pakvietimą į „Menas būti elegantiška“ užsiėmimą sau ir savo draugei.

Sezono atidarymo šventės metu turėsite galimybę įsigyti bet kurį Moters mokyklos užsiėmimą su 30 % nuolaida.  Nepraleiskite progos pasinaudoti šia puikia galimybe.

Dalyvavimas nemokamas, o linksmai praleistas laikas ir geri įspūdžiai garantuoti!

Taigi kviečiame Jus sudalyvauti, mūsų durys atviros, tad galite atvykti ir su draugėmis- bus smagiau!

Daugiau informacijos apie renginį rasite mūsų facebook puslapyje: https://www.facebook.com/motersmokykla?fref=ts

Kilus klausimų kreipkitės elektroniniu paštu arba telefonu:

Laura@motersmokykla.lt, tel. 8698 14529