“Mothercare” antroji parduotuvė - Vilnias Akropolyje

“Mothercare” antroji parduotuvė - Vilnias Akropolyje

26. Oct 2015, 17:15 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kiekvienai mamai jos mažylis yra svarbiausias. Ji nepaliauja juo rūpintis nuo pirmosios dienos, kai sužino, jog laukiasi. Mažylio laukimą, o vėliau jo auginimą palengvina įvairūs mamos pagalbininkai, kurie kiekvienu raidos etapu tampa nepakeičiamais.

Prekinis ženklas Mothercare savo gerą vardą tarp mamų užsitarnavo per daugiau nei 50 veiklos metų. Kilęs iš Anglijos dabar veiklą vykdo daugiau nei 60-yje pasaulio valstybių, turi daugiau kaip 1000 parduotuvių. 

Spalio mėn. 24 d. duris atvėrė jau antra Mothercare parduotuvė Lietuvoje. 

„Septynerius metus Mothercare džiugina prekybos centro „Panoramos“ lankytojus ir mes nepaprastai laimingi galėdami atidaryti antrąją parduotuvę čia – Vilniaus Akropolyje, kuri bus dar patogesnė, erdvesnė ir pasiūlys gausesnį prekinių ženklų asortimentą” – teigia UAB “Mothercare’ vykdantysis direktorius Tomas Nanartavičius. Mothercare užsitarnavo gerą vardą dėl kokybiškų, saugių gaminių ir šilto bei kartu profesonalaus aptarnavimo. Vienoje vietoje rasite didelį produktų asortimentą - nuo prekių nėščiosioms iki 10 metų vaikams. Mothercare tikslas – padėti mamoms ir jų šeimoms patirti tėvystės džiaugsmą.

20151026171520-60387.jpg

Pasak, įmonės atstovo, parduotuvė didesnė, nei pirmoji. Naujoje parduotuvėje bus siūlomas platus ne tik Mothercare, lavinančių žaislų ELC (Early Learning Center) bet ir tokių žinomų prekinių ženklų, kaip Maclaren, Chicco, Britax, Tommee Tippee, Avent, Medela ir daugelio kitų asortimentas. Čia rasite žiemos sezonui aktualių Huppa kombinezonų, kepurių, pirštinių  bei kūdikių merino vilnos gaminių liniją. Taip pat platų asortimentą kūdikiams skirtų drabužėlių, kurių patys mažiausi dydžiai tinkami anksčiau laiko gimusiems kūdikiams. 

Į atidarymo šventę susirinko būrys žinomų mamyčių, kurios stebėjo naujausių kolekcijų pristatymą, klausėsi vaikų atliekamų dainų, dalinosi vaikų auginimo rūpesčiais ir džiaugsmais. 

20151026171505-47670.jpg

Šventėje dalyvavo Rūta Ščiogolevaitė su vos mėnesio sūneliu, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su kelių mėnesių dukrele, jos mielai sutiko šeštadienio popietę praleisti parduotuvės atidarymo renginyje, nes mėgsta šį prekinį ženklą. Taip pat į šventę atvyko atlikėja Skaistė Steikūnaitė su dukra, Diana Dargienė su dukra Une, Goda Skačkauskaitė-Jakubaitienė su sūnumi, Ieva Mackevičienė su sūnumi Motiejumi, Elena Puidokaitė-Atlanta su dukra Saule, Ingrida Martinkėnaitė su dukra. Renginį vedė pavasarį pirmosios atžalos susilaukusi Aistė Paškevičiūtė. Vaikus linksmino ir balionus dalino Pelytė.

20151026171541-47197.jpg 

Tikimės, jog Akropolyje besilankantys tėveliai pamėgs šią parduotuvę. O mes savo ruožtu neketiname sustoti. Kadangi matome, kad daug vartotojų yra ne tik sostinėje, jau kitais metais planuojame plėtrą į kitus Lietuvos didmiesčius – teigia UAB “Mothercare” vykdantysis direktorius T. Nanartavičius.