„Picnic bistro“ gimtadienis - šventė visai šeimai

„Picnic bistro“ gimtadienis - šventė visai šeimai

20. Apr 2016, 11:58 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubo susitikimų vieta, kavinė "Picnic bistro" sulaukė pirmojo gimtadienio ir kviečia miestiečius visą gegužę kartu švęsti Vingio parke. Iš viso suplanuoti trys gyvo garso koncertai, kurių pirmasis - jau gegužės 12 dieną, ketvirtadienį. Kavinės pašonėje įrengtoje scenoje koncertuos Linas Adomaitis, o gimtadienio šventėje prie geros muzikos derės sporto ir aktyvaus laisvalaikio užsiėmimai bei, žinoma, gardus „Picnic bistro“ maistas.

Šventę pradės sporto užsiėmimai su profesionalais, kurių metu susirinkusieji galės nemokamai, gryname ore išbandyti populiarias ir efektyvias treniruotes: vyks paskaita apie bėgimą, masinė zumbos treniruotė, aukšto intensyvumo intervalinė treniruotė bei treniruotė mamoms su vaikučiais "Aktyvi mama". Atvykę į treniruotes gaus apyrankes, su kuriomis galės dalyvauti tolimesnėje šventės programoje nemokamai. 

Pasportavus susirinkusius stebins publikos pamėgtas iliuzionistas Antonas Lavrentjevas, o nuotaiką palaikys didžėjus. Muzikinę programą pradės ir gimtadienio dalyvius išjudins atlikėjas Pushaz, o vakarą vainikuos visada smagaus ir charizmatiško Lino Adomaičio gyvo garso koncertas. 

Renginio draugas – Švyturio Baltas nealkoholinis alus.

Renginio programa: 

  • 18 val. – Renginio pradžia 
  • 18 val. – Paskaita apie bėgimą su Jolanta Verseckaite
  • 18.30 val. – Zumbos treniruotė su Kamile Narkute
  • 19 val. – Aukšto intensyvumo intervalinė treniruotė su Raminta Černiavskaite bei treniruotė mamoms su vaikučiais "Aktyvi mama" su Inga Paplauske („ju2ju2“) 
  • 19.45 val. – Iliuzionisto Antono Lavrentjevo šou
  • 20.30 val. – Pushaz live
  • 21.30 val. – Linas Adomaitis live
  • 22.30-23.00 val. – Pabaiga


Išankstinio bilieto kaina – 5 eurai.

Sporto užsiėmimų dalyviams koncertas su specialiomis apyrankėmis – nemokamai. Išankstinius bilietus platina Tiketa. Bilietai prieš renginį brangs. Bilietų kiekis ribotas.

Informacija telefonu +370 613 85655