"Šeimų dienos" Klaipėdoje - rugsėjo 5 d.

"Šeimų dienos" Klaipėdoje - rugsėjo 5 d.

31. Aug 2015, 09:28 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Visa ko pradžia yra ten toli, vaikystėje, kur žmogus pirmą kartą supranta, kad pasaulyje jis gyvena ne vienas, kad šalia jo yra tėtis, mama, brolis, sesuo, kad nieko svarbiau už šeimą nėra. Būti visiems kartu, atrasti laiko augti, mokytis, kurti, žaisti, svajoti – štai ką skatiname daryti mes, „Šeimų dienos“ organizatoriai.

Tikime, kad Klaipėda gali tapti tuo miestu, kuriame norėtųsi gimdyti, auginti, lavinti vaikus, kad pagalba jaunoms, kūdikius auginančioms, šeimoms gali būti ne išimtimi, o norma, kad mieste gali atsirasti kuo daugiau erdvių, pritaikytų tėvams ir vaikams būti kartu. Utopija? Tikrai ne. Trečius metus iš eilės kviečiame šeimas dalyvauti „Šeimų dienos“ šventėje Danės skvere.

Šiais metais, norėdami atkreipti ypatingą dėmesį į šeimas, auginančias kūdikius, organizuojame mamų ir (arba) tėčių su savo atžalėlėmis  mankštą ir važiuoseną Danės gatve. Viliamės, kad ši graži akcija paskatins kuo daugiau jaunų šeimų būti kartu, atkreips dėmesį tų, kurie gali pagerinti tokių šeimų būtį, ir pagaliau leis prisiminti, kaip gera kartu šypsotis. O 100 važiuosenos dalyvių bus apdovanoti atšvaitais.

Taip pat kaip ir pernai kviečiame Jus tapti ne šventės žiūrovais, bet dalyviais ir šeimininkais. Piknikas pievoje – tradicija, sutraukianti vis gausesnį būrį žmonių. Taigi pasiruoškite lauknešėlį, prigriebkite kilimėlį ir gerų žmonių bei žalumos apsuptyje, klausydami muzikos, dalyvaudami atrakcijose mėgaukitės buvimu kartu.

Kad nepasiklystumėte veiklų gausoje, siūlome „Šeimų dienos“ žemėlapį. Jis nepaprastas: čia ne tik informacija, bet ir loterijos bilietas. Tiesa, tam, kad galėtumėte dalyvauti loterijoje, teks smagiai sudalyvauti bent trijose veiklose, gauti patvirtinimą – žymą ir laukti džiaugsmingo momento. O pabandyti tikrai verta, nes pagrindiniai prizai – DFDS Seaways kelionė šeimai keltu. Kita šeima galės mėgautis savaitgalio kelione su naujutėlaičiu FORD C-max į SPA Vilnius.

Kitus prizus įsteigė kompanija , Akropolis, Lietuvos jūrų muziejus, parduotuvė "Mažieji žirniukai", privati vaikų klinika "Mama, aš sergu". Net neabejojame, kad atvykę į šventę tikrai atrasite, ką veikti. Sportą mylinčioms šeimoms bus organizuojamos sportinės rungtys bei turnyrai, muzikuojančios šeimos koncertuos bei klausysis Tėčių lopšinių, kurias atliks Jonas Baltokas, Sigutis Jačėnas, Linas Švirinas, kartu kursime vaidinimą „Voro vestuvės“ (rež. Vilma Ptašinskaitė), neapsieisime be šeimyninio „tūselio“, kuriame mažieji šeimų nariai savo krykštavimu, plojimais ir šypsenomis sukurs ypatingą atmosferą. Šventę vainikuos muzikuojančių šeimų ir grupės Discovery koncertai.