1 DIENA iki LOTERIJOS pabaigos: laimėkite dvi vaikiškas loveles!

06. Dec 2012, 00:00

Džiugu, kad pagaliau loterijoje suaktyvėjo dalyviai. Ir Tu pasinaudok puikia proga sudalyvauti jau startavusioje didžiojoje DRYNITES loterijoje, užregistruok čekį Mamyčių klube ir laimėk vieną iš "Maxibode" vaikiškų lovelių dukrytei arba sūneliui!

 

Iki gruodžio 9 dienos visuose didžiuosiuose šalies prekybos centruose bei "Eurovaistinėje" (Akropolyje) pirk vienkartines, naktines, skystį sugeriančias kelnaites DryNites. Jos skirtos 3 - 15 metų amžiaus mergaitėms ir berniukams, kurie turi šlapimo nelaikymo problemą.

 

Nusipirkus Drynites, čekį išsaugok. Prisijungus prie Mamyčių klubo svetainės, pildyk anketą, kurioje būtinai įrašyk čekio numerį ir įkelk čekio foto.

 

Tokio prizo dar nebuvo!

 

Visi loterijos dalyviai kovos dėl šaunių "MAXIBODE" vaikiškų lovelių - mergaitei ir berniukui! 

 

Šios lovos yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos. Lovos kraštai užapvalinti, kad jūsų vaikas miegodamas būtų saugus ir nepatirtų jokių traumų. Jūsų mažylis neiškris iš lovos, nes lovos kraštai iš abiejų pusių yra šiek tiek paaukštinti. Susitepus lovos kraštams, juos lengva nuvalyti tiesiog vandeniu. 

 

"Maxibode" lovelė BERNIUKUI

b

 

"Maxibode" lovelė MERGAITEI

m

 

Kur galima įsigyti Drynites Lietuvoje: parduotuvių sąrašas

 

Pirk DRYNITES ir laimėk lovelę savo vaikučiui!

Loterija vyksta: 11 06 – 12 09

 

SĖKMĖS!

 

1

 

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!