2017 METŲ ŠEIMOS rinkimai

2017 METŲ ŠEIMOS rinkimai

19. Apr 2017, 09:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Daugiavaikių šeimų asociacija MES skelbia „2017 Metų šeimos‘ rinkimus.  Kaip ir kasmet, šiais metais bus išrinkta šeima, galinti tapti sektinu pavyzdžiu  visoms Lietuvos šeimoms.

 Renkant Metų šeimą vadovausimės šiais kriterijais:

  • šeimos gausumas;
  • šeimos sugebėjimas ne tik išgyventi, bet ir gyventi – tai reiškia, atrasti džiaugsmą ir vertybes šeimoje;
  • šeimos narių dalyvavimas visuomeninėje veikloje, gebėjimas kurti gėrį ne tik savo šeimos rate, bet ir už jos ribų.
  • šeimos darna.

 Metų šeimai 2017 bus apdovanota rėmėjų įsteigtais  vertingais prizais, kurie pradžiugins visus šeimos narius.

 I KONKURSO ETAPAS prasidėjo balandžio 18 d. Jo metu kviečiame dalintis įkvepiančiomis šeimų gyvenimo istorijomis, kurios padrąsintų kurti, puoselėti, išsaugoti šeimą. Šeimų aprašymus su fotografijomis prašome siųsti iki gegužės 1 dienos el. paštuinfo@dsa-mes.lt.

Šeimas gali siūlyti bendruomenės, nevyriausybinės organizacijos, kaimynai, giminės ir draugai. Taip pat kviečiame ir pačias šeimas  nesikuklinti, ir pasirodyti. Puoselėkime pozityvumą !

 II KONKURSO ETAPAS vyks nuo gegužės 1 d. Už patinkančią šeimą bus galima  balsuoti facebook paskyroje. Balsavimu bus atrinktos 3 labiausiai titulo vertos šeimos. Pagrindinį titulą organizatoriai pasilieka teisę skirti savo nuožiūra vienai iš 3 šeimų. 

Gegužės 14-ąją,  švenčiant Tarptautinę šeimos dieną, renginyje „MES už ŠEIMĄ“  https://www.facebook.com/events/451839361832902/ bus apdovanota „2017 Metų šeima‘, o taip pat ir kitos konkurse dalyvavusios šeimos.

Daugiau informacijos el. paštu info@dsa-mes.lt arba tel. 8 605 65455.