Ačiū, kad jums rūpi mažulėliai Kūdikių namų našlaičiai

Ačiū, kad jums rūpi mažulėliai Kūdikių namų našlaičiai

28. Apr 2011, 08:50

Pirmiausia norime pranešti labai DŽIUGIĄ ŽINIĄ, kad nuo akcijos pradžios vis dar nešami įvairūs daikteliai ir kita reikalinga parama Kūdikių namų vaikučiams į prekybos centrą "Panorama". Dar kartą AČIŪ visiems. Mes būtinai suskaičiuosime, kiek jau įvairių daiktelių surinkta.

 

O dabar kreipiuosi į mamytes (ne iš Vilniaus), užsiregistravusias akcijos anketoje - būtinai jums pranešime, kada ir kaip jūsų daiktelius paims autovikingai.lt vežėjai.

 

Akcijos anketoje užsiregistravo 6 mamytės iš N.Akmenės, Radviliškio, Švenčionėlių, Kaišiadorių ir Kauno rajono. Ačiū jums, jūsų dovanojamus daiktus ir visą paramą paims vežėjai - www.autovikingai.lt atstovai, su kuriais MK bendradarbiauja. Jie sutiko mielai pagelbėti ir suteikti galimybę atvežti jūsų dovanojamus daiktelius į Vilnių! 

 

Tikslesnę informaciją jūsų nurodytais kontaktais jums būtinai pranešime, kada ir iš kur bus viskas paimta - tai vyks ne anksčiau kaip gegužės mėnesį.

 

Mamyčių klubas socialinės atsakomybės akcija "Mylinčiais delnais" siekia padėti Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namų našlaičiams ir kviečia padovanoti tai, ko jums nebereikia: išaugtų drabužėlių, batukų, basučių ar kitos avalynės, žaisliukų, lavinimo kilimėlių, patalynės, maitinimo staliukų ar kėdučių, vaikiškų lovelių ar vežimėlių...

 

Visi norintieji ir galintys prisidėti prie šios akcijos kviečiami bet kurią dieną patogiu metu atvežti dovanojamus daiktus į "Panoramą" (Saltoniškių g. 9, Vilnius) iki 22 val. Prie Infocentro yra speciali tam paruošta vieta su „Mamyčių klubo“ stendu.

1

 

Birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, įvyks baigiamasi akcijos renginys, kurio metu visa surinkta parama bus įteikta Kūdikių namams.

28. Apr 2011, 20:44

na o as prisidejau prie sio gerumo ir tikrai laukiu ziniu kada daiktelius paims ir nuves tiems mazyliams

28. Apr 2011, 15:59

as taip pt atidaviau daiktelius varkstanciomseimom 😀 i kurias ne taip kreipiama demesio

28. Apr 2011, 11:37

Labai džiugu,kad yra tiek norinčių padėti,aš asmeniškai vieną dėžę turėjau apie 50 vnt.,bet manau vaikučiai nesupyks,kad juos atidaviau vienišai mamytei,iš mano miestelio,kuri balandį pagimdė dukrytę.Asmeniškai pažįstu ją ir žinau,kad jai sunku.O šiems vaikučiams manau padės daug gerų tetų ir dėdžių. 😉