Ačiū visiems, palaikantiems Eglę su Mariumi!

Ačiū visiems, palaikantiems Eglę su Mariumi!

10. Sep 2011, 20:00

Šį šeštadienį per TV3 pramoginį projektą „Šok su manimi“ staigmenų netrūko.

 

Pirmiausia - projektas pasipildė dar viena pora - Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempionu Dainiumi Barzinsku ir jo šokių partnere Domante Padleckaite. Tiesa, šįkart už juos nebalsavo nei žiūrovai, nei komisija.

 

Komisijoje šį kartą buvo krepšinio legenda Sergejus Jovaiša, Lietuvos sportinių šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė, Pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė ir, žinoma, kandusis choreografas Jurijus Smoriginas.

 

"Mamyčių klubo" vedėja Eglė Skrolytė su partneriu Mariumi šoko rumbą. Eglė išsiskyrė iš kitų projekto šokėjų, nes ant parketo šoko... basa.

Po žiūrovų balsavimo Eglė su partneriu buvo šeštoje vietoje, o susumavus žiūrovų bei komisijos balsus (abiejų savaičių), Eglė su Mariumi liko devinti.

 

Pirmąją vietą po dviejų savaičių užima aktorius Dominykas Vaitiekūnas bei Justina Žemaitytė.

Paskutinieji liko dainininkas Deivis bei Katerina Voropaj, kurie iškrito iš projekto bei gavo paguodos prizą. Tačiau baigiantis laidai paaiškėjo, kad savo noru iš projekto traukiasi dainininkas latvis Lauris Reiniks su partnere, savo vietą užleisdami Deiviui ir Katerinai.

 

Štai taip dramatiškai baigėsi ši "Šok su manimi" laida.

 

Sveikiname mūsų Eglę ir ačiū visiems už palaikymą!

 


 

TV3 televizijos nuotraukoje - Eglė su partneriu.

 

10. Sep 2011, 21:47

Eglute si karta atrode taip zavingai! Tokia jautri, veidas atspindejo muzika, suknele labai faina, jausminga... O kad basa, man net savoskai patiko 😀 erotiskumo pridejo 😀
bet komisija, kaip jau minejo Sapriene, si karta ne is tuscio i kiaura pilste, bet konkreciai susake kas negerai ir kaip su tuo kovot. O tokia kritika tik pastumia veikti, dirbti, taisytis. Juk teisingai Jovaisa pasake - projektas vadinasi "Sok su manimi", o ne "Sok kaip as".
Eglute, kaip Jusu koja? Jus bent normalia kasdiene avalyne normaliai nesiojat? Apie siaurus batelius jau bijau klaust...

10. Sep 2011, 20:56

labai gražiai sušoko, tik gaila, kad dėl piršto negalėjo avėti batelių, tada būtų dar geriau sušokę, teigiamos pastabos- tikslios, šįkart iš moteriškos komisijos pusės ir labai taiklios iš Sergejaus 😉 laikom špygas 😀

10. Sep 2011, 19:43

labai įdomu pamatyti, kaip tobulėjat 😉 👍 laukiam 😃

09. Sep 2011, 21:18

Nekantriai laukiame rytojaus, didžiausios sėkmės Eglutei ir tik gerų emocijų 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

09. Sep 2011, 18:25

sekmes tau ryt,Eglut😀

09. Sep 2011, 14:15

Žinot, ką tik žiūrėjau "Šok su manimi" pakartojimą. Visai kitom akim stebėjau mūsų Eglutę. Pirmą kartą man taip daužėsi širdis, taip sirgau už ją, kad nieko neatsimenu iš to šokio - vien emocijos (kaip, tikriausiai, ir pačiai Eglutei). O šį kartą pamačiau nuostabų dalyką: tik JOS akys švyti, kaip vaiko! Iš visų moterų - jos veidas toks tyras, toks laimingas... Ir kaip simboliška, kad ją su Mariumi pristatė vaikai!
O štai dėl jos kojytės aš labai jaudinuosi. Pati turėjau pėdos traumą, tad žinau, kad tokie dalykai gyja ilgai ir nuobodžiai. Vienas neatsargus žingsnis - ir vėl "idem per idem"... Su avalyne kasdienybėj vien bėdos, o ką jau kalbėt apie šokius ir aukštakulnius... Et..... Kokia tu, Eglutė, stipri ir užsispyrusi... Buk atsargi, linkiu tau stiprybės!!! Rytoj kartu su vyru sirgsime už Jūsų porą!!!

09. Sep 2011, 13:50

laikom laikom kumscius 😃 🌷 ir vel Daniute bus,tai aukstu balu nieks nesitiki tada 😃