Akcija "Pasidalink meile": Kauno klinikos dėkoja už kraitelių dėžes

Akcija "Pasidalink meile": Kauno klinikos dėkoja už kraitelių dėžes

21. Jun 2017, 11:50 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kažkurias šeimas tuoj tuoj pasieks mūsų gražios akcijos "Pasidalink meile" kraiteliai. Ačiū Kauno klinikų atstovams, kurie savo Facebooke paskyroje pasidalino įrašu, jog sėkmingai gavo mūsų išsiųstas "Pasidalink meile" dėžes, skirtas nepasiturinčios mamoms, kurios į gimdymo įstaigą atvyksta be jokio drabužėlio ar higienos reikmenų savo kūdikėliams.

"Dėkojame Mamyčių klubui kartu su Ogmios miestu, suorganizavusiems akciją "Pasidalink meile"! Šiandien gauta 10 kraitelių tik ką gimusiems berniukams ir mergaitėms, kurių mamytės neturėjo galimybių pasiruošti jų gimimui. Dėkojame visiems pasidalinusiems meile!"

Visos likusios kraitelių dėžės (o jų surinkta netoli 300) išsiųstos Vilniaus gimdymo namams, Antakalnio Gimdymo Namams, Marijampolės ligoninei ir kt.

Nors norėjome daug daugiau atsiųsti akcijos dėžių įvairioms gimdymo įstaigoms Lietuvoje, tačiau susidūrėme su problema, jog daugelis ligoninių neturi vietos joms sandėliuoti. Rodos, pagalba ir parama yra, tik nėra gaimybės jos priimti.

Labai tikimės, kad kitąmet (labai norėtume tęsti šią gražią tradiciją) galėsime daug daugiau šeimų pagelbėti įvairiuose miestuose ir miesteliuose.

Ačiū dar sykį visiems, prisidėjusiems prie gerumo!

 20170413201803-39712.jpg