Akcijoje susipažinome su sauskelnėmis Huggies Natural Fit!

Akcijoje susipažinome su sauskelnėmis Huggies Natural Fit!

28. Mar 2012, 09:00

Mūsų tėtukas nuėjo pasiimti Huggies Pure servetėlių su kuponu. Atvykęs į Vilniaus Akropolio "Eurovaistinę", jis ilgai ieškojo Huggies Natural fit sauskelnių, paskui surado.

 

Be to, iš karto pareklamuosiu - Eurovaistinėje Huggies Premium su nuolaida kainuoja apie 28 Lt, o Huggies NewBorn su nuolaida - 15 Lt. Bet mums reikėjo juk Huggies Natural Fit, nes mes jau per dideli sauskelnėms Huggies NewBorn.

Štai Aleksandrui atnešė Huggies Natural Fit.

 

Prie šių sauskelnių stovėjo lentelė, kurioje buvo parašyta, kad perkant Huggies NewBorn arba Huggies Natural Fit, dovanų gaunate servetėles Huggies Pure. Vyras sakė, kad kasoje netgi kupono nepaprašė.

Paskui man paskambino ir pasakė, kad viską nupirko. Paklausiau, ar gavo Pure servetėlių, jis pasakė: "Nežinau kokias davė, bet jos oranžinės". Tada pamaniau, kad davė mums Huggies Soft skin, nes jos būtent rausvos spalvos.

Bet, pasirodo, kad davė dovanų Huggies Pure. Su Huggies Pure mes jau draugaujame nuo gimimo, o su sauskelnėmis Natural Fit tik neseniai susipažinome.

 

Ir likome labai patenkinti. Šiaip galime pasigirti, kad namuose mes sauskelnių nenaudojame, tik kai miegame arba kai einame į svečius užsimauname. Tad Natural Fit šitos pakuotės mums užteks ilgam, o nakčiai naudojame Huggies Premium.

 

Drėgnos servetėlės - tai mūsų nepakeičiamas draugas visur. Mes jomis rankytes nusivalom, veiduką.

O mažius valo viską - stalą, žaislus savo.

 

Grįžtame prie akcijos... Šaunu, kai gauni dovanų. Bet, manau, kainų skirtumas labai jau didelis tarp Huggies NewBorn ir Huggies Natural Fit, kažkaip nesąžininga. Nes mes paklojom beveik 31 Lt už mažą pakuotę, o už Huggies NewBorn žmonės moka 15 Lt.

 

Tai būtų sąžiningiau už Natural Fit duoti 2 vienetus servetėlių. Na, aišku, tai tik mano noras. Bet šiaip labai ačiū už tokias smagias akcijas.

 

Ačiū mamai Olenkai už tai, kad pasidalino smagiu reportažu ir akcijos niuansais. 

 

Dalyvauk Huggies akcijoje, parašyk atsiliepimą ir kovok dėl didžiojo Huggies prizo

 

Kovo 19-31 d. "Eurovaistinėje" vyksta akcija: atsispausdink kuponą su barkodu, pirk Huggies Newborn ar Huggies Natural Fit ir gauk dovanų – Huggies Pure servetėles! 

 


Akcija vyksta šiose "Eurovaistinėse":

 

Vilnius:
 
Ozo g. 25 (Akropolio prekybos ir pramogų centras)
 
 
Kaunas
 
Karaliaus Mindaugo g. 49 (Akropolio prekybos ir pramogų centras)

Vilnius: Ozo g. 25 (Akropolio prekybos ir pramogų centras)

Kaunas: Karaliaus Mindaugo g. 49 (Akropolio prekybos ir pramogų centras)

 

Kuponą atsispausdinti rasite čia:

KUPONAS


* Dovanų kiekis ribotas!

 

* Šis pasiūlymas galioja tik registruotiems “Mamyčių klubo” nariams. "Medaus" kortelės pateikti nereikia.

 

* Pasinaudoti šiuo kuponu su barkodu galite nuo kovo 19 d. iki  kovo 31 d.

 

 

3