APKLAUSA: Ką darai su panaudotom sauskelnėm?

08. Sep 2015, 06:10 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Dažniausiai apie sauskelnes kalbame, kaip jas išsirinkti, kaip teisingai užmauti, kuo jos ypatingos, kaip su jomis jaučiasi kūdikis, bet nutylime, kur sauskelnės keliauja po to. 

TV laida "Mamyčių klubo" ruošia reportažą šia tema ir nori sužinoti jūsų nuomonę - kur jūs dedate panaudotas sauskelnes, ką su jomis darote, ką reikėtų jūsų nuomone daryti? 

Dalyvauk apklausoje šią savaitę ir loterijos būdu išrinksime LAIMĖTOJĄ, kuriai įteiksime "Huggies® Ultra Comfort" sauskelnių pakuotę!

Huggies® Ultra Comfort

Mūsų pačios sausiausios sauskelnės mergaitėms ir berniukams*

stefanijagu stefanijagu 07. Sep 2015, 11:01

Šiaip panaudotas sauskelnes tiesiog gražiai susuku ir metu į šiukšliadėžę, vėliau jos keliauja į konteinerį ir į sąvartyną. Tiesa pasakius, nesu tikra ar elgiuosi tinkamai, atsižvelgiant į tai, kokie sauskelnių kalnai sąvartynuose...laukiu reportažo ir patarimų, kaip tinkamiausiai "atsikratyti" sauskelnių😉

07. Sep 2015, 10:51

Laba diena, panaudotas sauskelnes suvynioju ir sulipinu kampukus lipdukais, kad akiu nebadytu sauskelniu turinys 😀 ir taip susuktos sauskelnes keliauja i siuksliu deze, po to i buitiniu atlieku konteineri. Jei sauskelnes tenka keisti ne namu aplinkoje, o parke, parduotuveje ar pan, tuomet jas isidedu i krepseli ir parsinesu namo, tik tuomet ismetu.