Ar jums yra mažylis nukritęs ar kitaip susižalojęs?

Ar jums yra mažylis nukritęs ar kitaip susižalojęs?

27. Nov 2013, 15:11 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Rodos, tas mažas vaikelis dar nemoka nei sėdėti, nei vartytis, bet ups, ima ir nukrinta nuo lovos. Gerai, viskas gerai baigiasi, o jeigu ne? 

"Parsivežus savo mažą kūdikėlį namo – patiriame kiek neįprastą situaciją: kur mažylį guldyti? Kiek ir kaip jį reikia apsaugoti, net jei vos minutei norime nubėgti į vonios kambarį pavyzdžiui? Mat mažamečių vaikų traumų statistika rodo, jog savo mažylius saugome per mažai. Kada ir kur mes suklystame?", - klausia "Mamyčių klubo" laidos vedėja Eglė Skrolytė.

Ši šeštadienį vienas iš laidos reportažų būtent apie dažniausiais mažylių traumas ir kaip į jas reaguoti. 

Pasidalinkite savo patirtimi - ar turite tokios nesmagios patirties ir kaip ji baigėsi?

29. Nov 2013, 22:37 Zylutee

Ir as uzjaucu😕

29. Nov 2013, 22:36

Mes buvom iskrite is vezimo ant plenta

27. Nov 2013, 23:47

aiksu poto karto stalas is kart buvo isardytas....

27. Nov 2013, 23:46

mano vyresnelei, dabar jai 4 metukai, tada buvo 2m., pamenu zaide su kriksto mama vaiku kambary ir tik isgirdau baisu klykima, atbegu, o jinai kazkaip uzkliuvo ir pyle su veiduku I stala, paemu ant ranku, akyse vaikas tinsta, kraujas is nosies bega, nosis triguba pasidare, ledo uzdejom ir I santariskes, nes labia verke ir galvojau net nosyte luzo, bet padare tyrimus, viskas gerai baigesi, tik ilgai , labia ilgai vaiksciojo su melyne po akimi....

Krisliukas Krisliukas 27. Nov 2013, 16:54

visi trys yra kritę iš lovos ir ne vieną kartą.. bet ačiū Die, viskas baigėsi laimingai 😀

gintarerei gintarerei 27. Nov 2013, 15:53

maniskis irgi jau nepamenu kiek menesiu buvo, gal kokie 3-4 men, ryte uzmigdavo mano glebyje, as atsikeldavau ir palikdauvau savo lovoje miegoti. Kol viena ryta begerdama kava isgirdau verksma ir atejau ir radau issiridenusi nuo musu lovos. Nieko blogo nenutiko, nes kaip laimei musu lova nera auksta, kitas dalykas toje vietoje ant zemes buvo sumestos visos pagalveles, taigi tiesiog issigando. Nuo to laiko daugiau nepalikdavau vieno, tik lovyteje. Taigi kaip viena diena dar nesivarte, o kita diena ziurek jau nuo lovos nusivarte.

Uf, gerai kad viskas gerai baigėsi. Maniškė irgi yra virtusi nuo sofos - nesuprato kas atsitiko, aš irgi labiau išsigandau nei ji.