Ar nori sužinoti, kaip švenčiami Mamyčių klubo gimtadieniai? Registruokis anketoje!

26. May 2011, 07:00

Jei ir Tu nori sužinoti, kaip švenčiami MK gimtadieniai, atvyk su šeima birželio 18 dieną į Vilniaus universiteto Botanikos sodą dainuoti, išdykauti, kepti šašlykus, smaližiauti gimtadienio torto - užsiregistruok anketoje ir Tu jau - gimtadienio dalyvių sąraše!

 

Kada viskas vyks:


BIRŽELIO 18 d., šeštadienį, 11-14 val.!

 

Kur:


Šiemet linksminsimės VU BOTANIKOS SODE (Kairėnų g. 43). Apie šį puikų Botanikos sodą galite pasiskaityti: http://www.botanikos-sodas.vu.lt/lt/sveiki-atvyke Rasti šią vietą turėtumėte tikrai nesudėtingai, net ir miesto transportas iki jo važiuoja, viskas, beje, parašyta nurodytame puslapyje.

 

Jei abejojate, ką veiksime ir ar bus linksma - tad neabejokite, tikrai neurėsite kada nuobodžiauti. Visų gimtadienio dalyvių laukia staigmenos, nominacijų įteikimas, linksma programėlė, nuoširdžios dovanėlės, žinoma, mažųjų šventės dalyvių - taip pat.

 

Beje, visa gimtadienio programėlė vaikučių labui ir sugalvota, o mums, tėveliams, ir taip bus smagu - susipažinsime su naujomis mamytėmis, paplepėsime su senbuvėmis. Nors kažin ar bus laiko daug plepėti, juk tokiose šventėse laikas be galo greitai tirpsta.


Ką atsivežti?

 

Kalbant apie maistą - tikrai simboliškai, nes stalas nėra didelis :) Pasiimkite šiek tiek užkandžių ir gerti bei, žinoma, geriausia - kepsniukų, marinuotų šašlykų ar dešrelių griliui. Nes vyrai keps, o mes valgysime :) Juokauju, darbščiausiems vyrams irgi duosime užkąsti, kaip gi be jų :) Tad tikrai visko simboliškai. Žinoma, kiekviena atsivežkite ir vienkartinių indų.

 

Be maisto, būtinai prigriebkite kokią anklodėlę ar patiesaliuką atsistėsti ant pievos, jei nusibos sėdėti ant suolų, o gal ir mažiesiems pipirams bus smagu paropinėti.

 

REGISTRACIJA į šventę vyks iki birželio 15 dienos, o gal ji ir anksčiau baigsis, jei bus viršytas žmonių skaičius. IKi šios dienos prisiregistarvę 35 suaugę. Planuojame iki 50-60 suaugusių žmonių su vaikučiais.


Kiek reikės prisidėti pinigėliais?

 

Kiekvienam suaugusiam - po 12 litų (skaičiuojama ir vietos nuomos kaina, ir įėjimas), ikimokyklinio amžiaus vaikučiams (iki 7 metų amžiaus) įėjimas nemokamas, vyresniems - 4 Lt.

 

Kad nereikėtų stumdytis eilėje, aš prieš šventę viską sumokėsiu pagal dalyvių sąrašą, tačiau iš vakaro būtinai turėsiu žinoti, kas tikrai dalyvaus šventėje. Labai didelis prašymas - pinigėlius prieš 1-2 dienas iki šventės pradžios perveskite į nurodytą sąskaitą (vėliau parašysiu). Kas, žinoma, negalės, tuomet šventėje paduokite (nes pernai su grynaisiai pinigėliais buvo nedidelių keblumų).

 

Būtinai pasiimkite gerą nuotaiką!

 
Lauksiu jūsų visų be galo!

 

Su meile

Mamyčių klubo redaktorė Eglė

 

25. May 2011, 12:55

Sveikutes ir mes uzsiregistravome... Bus smagu sutikti pazystamu ir nauju veidu 😀

25. May 2011, 10:03

Na o mes trečiojo gimtadienio palauksime,kai mažylė savo kojytėmis eis,tada ir prisijungsime prie jūsų.O šiam kartui gražaus oro,ir geros nuotaikos!
😉

25. May 2011, 10:00

nu ir mes su Oskaru uzsiregistravom, bet mes be tecio busim..

25. May 2011, 09:46

na va ir as uzsireginau 😉

19. May 2011, 14:40

smagaus JUMS 😀

19. May 2011, 12:15

Bus tikrai smagu 😀 kad tik saulutė mus džiugintų 😀 nors ir lietus pernai nuotaikos nesugadino 😀

19. May 2011, 10:27

na, jeigu tex tai tex...tuomet pazymesiu 2-aji MK gimce savo 2-ojo stebukliuko gimimu😉

Krisliukas Krisliukas 19. May 2011, 09:54

oj tu optimistė, ar tik neteks pukšėti gimdykloj ir sąrėmius skaičiuot 😃

19. May 2011, 08:44

oi, kaip bus smagu sudalyvaut😀 na, tikekimes, siais metais sves saulute ir galesim pagulinet ant zolytes😀