Ar norite vaikus užauginti sportininkais?

Ar norite vaikus užauginti sportininkais?

13. Nov 2013, 14:20 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Turbūt ne viena iš mūsų vaikystėje dalyvaudavo mokyklinėse sporto varžybose „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“. Kaip žinome, sportas – sveikata. O juk visos svajojame užauginti vaikus sveikus ir laimingus.

Tad susimąstykime – ar dažnai su vaikais sportuojame, bėgiojame, vaikštome parke, būname gryname ore, miname dviračio pedalus ir visaip kitaip mankštinamės?

O štai žinoma moteris, buvusi profesionali sportininkė Vlada Musvydaitė su savo vaikais vikruoliais Ula ir Benu dūksta ir sportuoja nuolat, kai tik yra galimybė. Apie tai ir kalbėsime šio šeštadienio Mamyčių klubo laidos rubrikoje „Šeimadienis“.

Šeimadienis, kaip sako Vlada, jų šeimoje –  ne viena diena per mėnesį. Tai kiekviena diena su mažyliais, jei tai ne jos darbo savaitė “Žiniose“.

„Sporto dėka išmokti galima daug ko - ne tik sportinės ištvermės, bet ir žmogiškųjų vertybių“, - šypteli V.Musvydaitė ir atskleidžia savo didžiausią svajonę. Kokią? Apie tai sužinosite jau šį šeštadienį Mamyčių klubo laidoje 9.30 per TV3!

Kiek sporto yra Jūsų gyvenime?

13. Nov 2013, 15:11

Laukiu laidų vis labiau, dabar vėl viskas laaabai aktualu tampa 😉 Nes paūgėjus pirmam vaikui, žiūrėdavau dažniausiai, kai tema būdavo aktuali 😀
O sporto pas mus tiek, einam laukan, o ten dūkimas - kol dar nebuvo šlapia paisdavom ir kamuoliu, ir gaudynės, badmintoną mokinosi žaist. Pati tik mokykloj aktyviau sportavau, krepšinis. Na, o vyras nusėdėt ramiai negalėtų, jam geriau krepšinį palošt nuvažiuot, nei prie tv kiurksot, tad pastebiu, kad ir mūsų vaikis į tėtį - bėga, lekia, ramus nepasėdi 😀

motinysteveza motinysteveza 13. Nov 2013, 14:37

o laukiau laidelės su Musvydaite 😀

13. Nov 2013, 14:35

oi mes su dukryte mėgstame pasportuoti😀viską isreiskiame šokyje,keliame rankytes ,po to kojytes ,asitupiame😀❤