Ar puošiate savo mergaites ir berniukus?

Ar puošiate savo mergaites ir berniukus?

21. Feb 2014, 10:17 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Neturiu kuo apsirengti! Taip dažnai pasako mamytės, bet joms rūpi ne tik pačioms gražiai atrodyti, bet papuošti ir savo vaikučius.

Jau rytoj "Mamyčių klubo" laidoje Eglė kalbėsis su "Modi Du" kūrėja Diana Vapsviene, kuri patars kaip papuošti berniukus ir mergaites. 

Dažnas stereotipas, kad gražūs rūbai siuvami tik mergaitėms, o berniukams jų nei yra, nei jiems rūpi. Iš tiesų dailiai aprengti berniuką toks pats sunkus darbas, kaip ir mergaitę, o rezultatas taip pat džiugina akį.

O ar jūs stengiatės dėl savo vaikučio aprangos? 

mama ingrida mama ingrida 24. Feb 2014, 20:01

As tai labai noriu puosti savo mergaite. Nors turiu daug berniukisku rubeliu nuo savo suneliu, taciau vistiek stengiuosi dukrytei vilkti suknytes,sijonelius ir visokius kitokius raukinukais ,gelytem ir t.t.puostus rubelius.:-):-) . Vistik mergaites galima papuosti labiau ir isradingiau nei berniukus.

21. Feb 2014, 17:22

Kažkur skaičiau 10 dalykų, kurie kūdikiams tikrai nerūpi. Prisimenu tik vieną - jiems tikrai nesvarbu, kaip juos aprengsite ir kaip jie atrodys 😀 Taigi maniškiui kol kas tai nerūpi, tačiau man pačiai labai norisi jį papuopšti, nors dažniausiai stengiuosi derinti patogumą su gražumu ir vis tik primenybę teikiu patogumui. Kol kas didžiąją dalį mažylio garderobo sudaro pusbroliukų dovanoti rūbeliai.

pypse pypse 21. Feb 2014, 13:50

Yra tikrai graziu drabuzeliu berniukams, galima graziai aprengti sluoksniais, bet tai ir kainuoja pinigelius ir dar reik nlret kad vaikas megtu rengtis. Mano tai kategoriskas labai siuo klausimu...tai buna patogiai apsirenges bet nepasipuoses

21. Feb 2014, 11:48

Mes puosiames😃 as kaip mama vis dar nesusitaikau su ta mintim, kad aprengus grazesniu rubeliu i darzeli, jis bus ta pacia diena sugadintas 😀 optimiste ;D, drabuzius perku vaikams is amerikos, tiek dukrai, o dabar ir berniukui 😀 kokybes atzvilgiu jie tikrai geresni, nei pas mus, o ir nesu sutikus kitu vaiku su tokiais paciais 😀