Ar tavo mažylis mėgsta būti murziuku? Vadinasi, kaip tik tokio Huggies ir ieško!

Ar tavo mažylis mėgsta būti murziuku? Vadinasi, kaip tik tokio Huggies ir ieško!

24. Apr 2011, 00:00

Mamyčių klubas tęsia smagų fotoblogų konkursą, kuriame kviečia dalyvauti visus vaikučius - tiek didelius, tiek mažus, juk išsiteplioti mėgsta kiekvienas!

 

Kuo? Ogi viskuo, kas šauna į galvą - koše ar kitais maisto produktais, plastilinu ar flomasteriais, mamos lūpdažiais, dantų pasta ir t.t. Vaikai greitai randa, kuo išsiteplioti ir tai jiems - tik kelių sekundžių darbas :)

 

Kaip sukurti fotoblogą, turbūt daugelis jau žino. Atsidarę skyrelį "Fotoblogai", paspauskite "Pridėk savo fotoblogą" ir pasirinkite rubriką "Huggies-iesko-pagrindinio-mk-murziuko". Nepamirškite prie nuotraukų parašyti komentarų ir kai sukursite - atsiųskite fotoblogo anonsą (nukopijuokite nuorodą) per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi" (portalo dešinėje rožinis).

 

BŪTINA KONKURSO SĄLYGA! Parašyk, kokios Huggies drėgnos servetėlės labiausiai tau patinka ir tinka - kokios iš jų geriausiai nuvalo visus nešvarumus, kokias jau dabar naudoji, o jei dar nenaudojai - kokias norėtum pabnandyti...

 

Kviečiame konkurse dalyvauti visus vaikučius, kuriems patinka išsimurzinti, išsiteplioti ar visaip kitaip gražiai atrodyti :)


Prizas

 

Aišku, drėgnos servetėlės Huggies, kurios padėtų nuvalyti mūsų murziukus!

 

 

Konkursas tęsis iki balandžio 27 dienos.