Ar teko pakeisti sauskelnes į kitas?

Ar teko pakeisti sauskelnes į kitas?

16. Jul 2012, 00:00

Išsirinkti tinkamas sauskelnes - dalykas rimtas.

 

Gerai, jei pasiseka iš pirmo karto ir jos naudojamos nuolat, o jei tenka kaitalioti? Keisti sauskelnes tenka dėl kelių priežasčių:

 

- pirmoji ir, turbūt, dažniausia - jos netinka vaikučiui. Kartais užpakaliukas gali parausti, jį išberti, dėl to vaikutis net gali tapti neramesnis.

 

- kita priežastis - kai sauskelnės netenkina pačių tėvų - pavyzdžiui, jos nepatogiai susisega, yra lyg "plastmasinės", nepatogios, arba neatlieka svarbiausios funkcijos - praleidžia skystį.

 

- pasitaiko ir trečia priežastis, kai tėvai, susigundę akcijomis ir nuolaidomis, perka nelabai girdėtų firmų sauskelnių, ir po to nusivilia jų kokybe nusivilia.

 

- bandyti skirtingų rūšių sauskelnių kartais tenka ir po svečių vizito. "Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima" - sako lietuvių liaudies išmintis, tad tėvai sunaudoja dovanotąsias, nors iki tol jų vaiko užpakaliukas ir neregėjo.

 

Kaip dažnai jūs kaitaliojote sauskelnių rūšis, kol atradote TAS, vieninteles?

 

Gal esate suskaičiavę, kiek skirtingų rūšių esate išbandžiusios ir kas lėmė jūsų pasirinkimą tapti būtent pasirinkitų sauskelnių "fanais"?

 

Padiskutuokime!

 


Mamyčių klubas rekomenduoja rinktis:


Patobulintas Huggies Newborn sauskelnes su drėgmės indikatoriumi

 

 

 


17. Jul 2012, 17:03

Nors vaikas nealergiškas, tačiau kaip čia rašoma svėčių dėka teko išbandyti keletą rūšių, tačiau likome prie Libero ir Bambo, nes mano manymu jos gėriausiai sugėria drėgmę ir neleidžia išbėgti skystam kakučiui 😀 ypač kai mažylei buvo vos keli mėnesiai, kai pasituštindavo gulėdama, viskas išbėgdavo ant nugarytės, ko paskuj niekad nepasikartojo su mano minėtosmis sauskėlnėmis.

16. Jul 2012, 10:12

O taip, esu isbandziusi tikriausiai visas sauskelnes. Taciau Pampers liko nepakeiciamos 👍 Jos plonos, minkstos, nepasitaike "avariju" su jomis. Tokie buvo pagrindiniai kriterijai renkantis jas. Vienintelis minusas - kaina. Jos geriausios, bet ir brangiausios is visu bandytu