Augame kartu su Huggies Newborn!

Augame kartu su Huggies Newborn!

23. Jun 2012, 09:00

Pirmiausia norėjau padėkoti Mamyčių klubui už dovanėlę - Huggies Newborn sauskelnes. Mūsų mažylis nuo pat pirmųjų dienų auga būtent su šiomis puikiomis sauskelnėmis.

 

Pirmas gyvenimo mėnuo su Huggies Newborn

 

Taigi, vos pradėjome naudoti šias sauskelnes, pastebėjome, kaip jos mums tinka ir patinka. Kol kas, manau, tai geriausios sauskelnės, sukurtos naujagimiams.

 

Jos nė karto nenutrynė Dominykui odelės. Nuėmus sauskelnes, nėra jokių žymių, kad jos kur nors jam spaustų odelę, manau, tikrai jos puikiai sugeria drėgmę, yra švelnios ir tikrai vertos 10 balų.

 

Geriausias dalykas - speciali iškirptė bambutei, kuri leidžia kvėpuoti.

 

Patebėjau dar vieną pliusą - aną savaitę baigėsi mums kitos firmos sauskelnės, tai kol tėtis nulėkė iki parduotuvės, buvome atsargai pasilikusios kelias šias sauskelnes. Tai po pirmojo Dominyko pasišlapinimo iškart buvo šlapimo kvapas, o su Huggies Newborn - nė karto nebuvo tokio kvapo.

 

Beje, sveria mūsų Dominykas jau lygiai 5 kilogramus ir praeitą kartą laimėjome Huggies Premium sauskelnes nuo 5-9 kg, artimiausiu metu išbandysime ir jas, būtinai parašysime savo įspūdžius apie jas.

 

Dar kartą didelis ačiū už sauskelnes.

 

Evelina