Aūū! Laukiame daugiau KLUBŲ šeimininkių!

Aūū! Laukiame daugiau KLUBŲ šeimininkių!

25. Feb 2013, 00:00

Šiuo metu Mamyčių klube turime net dešimt įvairių KLUBŲ, kuriems ieškome šeimininkių - tų mamyčių, kurios norėtų rašyti blogus kas savaitę savame klube ir suburti diskusijoms dar daugiau mamyčių po savo sparnu.

 

Štai tokius šiuo metu turime klubus:

 

KLUBAS: Auginu dvynukus

KLUBAS: Auginu vaiką su negalia

KLUBAS: Auginu vaiką viena

KLUBAS: Būsimų mamyčių

KLUBAS: Ikimokyklinukų

KLUBAS: Mažųjų išradėjų

KLUBAS: Mokyklinukų

KLUBAS: Naktipuodžių mylėtojų

KLUBAS: Naujagimių

KLUBAS: Nenusivylusių namų šeimininkių

 

Norą tapti Ikimokyklinukų KLUBO šeimininke pareiškė mamytė GEDA (shermonelis), o Mažųjų išradėjų KLUBUI nori vadovauti mamytė AKVILĖ (motinysteveza)!

 

Ačiū! Lauksime pirmųjų blogų!

 

Klubo šeimininkės pareigos:

 

-mažiausiai kartą per savaitę atsiųsti blogą apie nėštumo vystymąsi (jei esi nėštutė) arba vaikučio vystymąsi (galima rašyti kuria nors jūsų sugalvota aktualia tema);

 

-kartą per savaitę sugalvoti temą diskusijai savo klubo nariams (ir atsiųsti į portalą);

 

-jungti po savo sparnu Klubo narius Forume to paties pavadinimo rubrikoje (forume rasite tuos pačius klubų pavadinimus kaip ir pagrindiniame MK puslapyje). Kvieskite diskutuoti, kelkite įvairius klausimus, bendraukite, o jei ypač „karšta“ tema – ją iškelkite į pagrindinio puslapio diskusiją portale.

 

-kartą per mėnesį galima surengti portale online-konferenciją – kaip dienos diskusiją, kurios temą klubo šeimininkė sugalvoja iš anksto, ją anonsuojame portale ir numatytą konkrečią dieną (kurią paskiria pati klubo šeimininkė) diskutuojama, bendraujama, palaikome pokalbį, atsakome į klausimus ir pan. 

 

Ką gauna Klubo šeimininkė?

 

-garbingą savo Klubo statusą MK portale;

-galimybę formuoti portalo turinį aktualia sau linkme;

-užduoti klausimus įvairiems specialistams ir sulaukti operatyvaus atsakymo;

-dovaną – didelę Kleenex servetėlių pakuotę.

 

Jolita (linestra), Deimantė ir Toma rašo rubrikoje "Klubas: Auginu vaiką su negalia" bei Giedrė (giedra) atstovauja "Klubą: Auginu vaiką viena". Dar turime mūsų nėštutes Ugnę, Rasą, Jolitą, Mariją, Jurgitą, kurios kas savaitę rašo dienoraščius.

 

Tačiau Būsimų mamyčių klubas yra laisvas - galite drąsiai šeimininkauti, suburti mamytes forume, dalintis diskusijoms ir rengti online-konferencijas!

 

Taigi, LAISVOS VIETOS ŠIUOSE KLUBUOSE:

 

KLUBAS: Būsimų mamyčių

KLUBAS: Mokyklinukų

KLUBAS: Naktipuodžių mylėtojų

KLUBAS: Naujagimių

KLUBAS: Nenusivylusių namų šeimininkių

 

Rašykite, kuriam klubui norėtumėte atstovauti ir jam vadovauti, užduoti klausimus, veskite diskusijas ir pan. Norinčios būti kurio nors minėto klubo šeimininke, rašykite laiškus: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Kleenex® - mamytei ir mažyliui

Kleenex® Balsam  dermatologiškai patikrintos servetėlės su medetkų balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

motinysteveza motinysteveza 19. Feb 2013, 17:50

oi, aš tik komentarą pasvarstymų parašiau...BET pagalvojau, pasvarsčiau, kad gerai!! kurį laiką pašeimininkausiu, turiu minčių , kuria linkme šį klubą formuosiu... 😀