Bendravimas „Mamyčių klubo“ forume

Bendravimas „Mamyčių klubo“ forume

18. Aug 2012, 09:00

Jeigu mėgstate bendrauti „Mamyčių klubo“ forume, kviečiame perskaityti šią informaciją.

 

„Mamyčių klubo“ forumas – mėgstama pokalbių vieta. Tam, kad bendravimas jame vyktų konstruktyviai ir gražiai, kviečiame atkreipti dėmesį į šias taisykles:

 

"Mamyčių klubo" forumo taisyklės:

 

-Forumas – tai ne chat'as, informacija jame lieka ilgam laikui, todėl stenkitės kurti temą tik tada, kai esate įsitikinusi jos svarbumu bei įdomumu kitoms mamoms.

 

-Temų pavadinimus forume prašome rašyti tik lietuviškais rašmenimis. Taip jūs parodysite, kad gerbiate save bei kitus dalyvius, o forumo tema taps aiškesnė ir suprantamesnė (išskyrus tik tuos atvejus, jei tikrai neturite savo kompiuteryje lietuviškų rašmenų programos).

 

-Temų pavadinimus rašykite aiškiai ir konkrečiai, venkite apibendrintų kreipinių "Padėkite", "Gelbėkite", "Klausimas".

 

-Jeigu kuriant naują temą forume ji susidubliavo, prašome apie tai informuoti redakciją el. paštu redakcija@mamyciuklubas.lt, kad pasikartojančios temos būtų ištrintos.

 

-Jeigu sukūrėte temą skyrelyje „Pirk. Parduok. Mainyk. Dovanok“, ir ji jums nebereikalinga (daiktas parduotas arba informacija nebeaktuali), informuokite apie tai redakciją el.p. redakcija@mamyciuklubas.lt.

 

-Prieš kuriant naują temą forume, kviečiame peržvelgti Jus dominančios rubrikos temas – gal jus dominanti tema jau yra sukurta, ir ne vieną kartą. Prašome naudotis esamomis temomis, nes pasikartojanti nauja bus ištrinama.

 

-Visi portalo dalyviai be išimties turi sekti diskusijos forume tematiką. Tai bendro pobūdžio informacija, prieinama visiems forumo dalyviams, todėl asmeniškus klausimus galite užduoti asmenine žinute.

 

-Komentarai, nesusiję su tema, įžeidžiantys ar kitaip menkinantys kitą asmenį, ištrinami be jokio perspėjimo.

 

-Komentuodami vieną ar kitą straipsnį, atminkite, kad visa tai lieka portale, juos mato nauji portalo nariai, kurie atėję čia tikisi gauti informaciją prie kiekvieno straipsnio, todėl komentuokite konstruktyviai.

 

Forume draudžiama:

 

-Šiukšlinti, naudoti spamą.

 

-Reklamuoti masinio vartojimo prekes, parduotuves bei pan. be redakcijos sutikimo, nebent tai būtų jūsų asmeninio naudojimo prekės ar paslaugos, rankdarbiai.

 

-Naudoti užslėptus arba atvirus necenzūrinius, nekorektiškus išsireiškimus, įžeidinėti ką nors iš portalo dalyvių tiesiogiai ar netiesiogiai.

 

-Pateikti komentarus, kuriuose aiškiai išreikšta rasinė, religinė, lyties diskriminacija ar nacionalinis priešiškumas.

 

-Tyčia provokuoti dalyvius pykčiui, žaidžiant jausmais ar tyčia aptarinėjant vieno ar kito dalyvio būdo savybes, jei jis pats neišreiškė tokio noro.

 

-Rašyti komentarus, kuriuose aiškus pornografinis tekstas, o taip pat rašyti nuorodas į tokius straipsnius.

 

-Rašyti komentarus, pažeidžiančius LR įstatymus.

 

Bendraukime taip, kaip norėtume, kad bendrautų su mumis!

 

Jeigu turite pastebėjimų ir siūlymų "Mamyčių klubo" forumui, mielai laukiame jų komentaruose!

27. May 2013, 13:01

Sveikos mamytes, norejau paprašyti kad atsakytumete man į šia anketa, labai jums ačiu. Laukiu jūsų atsakymu! 😉

http://manoapklausa.lt/apklausa/465963750/

10. Apr 2013, 15:13

😀

08. Apr 2013, 22:15

Labas 😉

25. Mar 2013, 13:05

Sveikutes as Laima. turiu du sunus vyresnelis jau 7 metuku, o maziausiam dar tik 2 menesiukai 😀 ir as noriu su jumis pabendraut 😀

21. Mar 2013, 12:18

sveikos mamytes ,esu jolita is kauno .auginu du berniukus 12,10mdukyte 9metu ir po tokio tarpo su silaukem stebukliuko emilytes jai siuo metu yra 8men .esu labai patenkinta tik va turim rupesteli neturim tiesiog kada ir nevisada uztenka finansu .tai noreciau i jus kreiptis gal kuri mamyte kuri augina dukryte galetu tiesiog pigiau parduoti isauktu savo vaiko darabuzeliu .butumem labai dekingos.aciu is anksto.mano telef.yra 864594352.

31. Jan 2013, 16:13

Laba diena. Aš esu Daina man 47 metai. Esu 3 dukrų ir 2 sūnų mama. Taip pat jau esu ir babytė. Mano anūkėliui Arui 13 mėnesių. Labai prašau ir mane priimti į mamyčių klubą, nes mano pagrandukui tik 11 metų. 😀

18. Aug 2012, 21:34

Deimante, parašykite prašom el.p redakcija@mamyciuklubas.lt, ką Jūs turite omenyje. Ačiū.

18. Aug 2012, 18:47

paprasyk redaktores ir perkels. as prasiau del 2010 vasarinuku 😀 ir perkele. tik nusiunciau forumo nuoroda