Bug2hug pavasario - vasaros kolekcija vaikams

Bug2hug pavasario - vasaros kolekcija vaikams

16. Mar 2012, 09:30

Miesto vaikui ir jo tėveliams skirtų drabužių Bug2hug kūrėjos pavasario - vasaros kolekcijoje dominuoja nauja žemės spalvų trikotažinių drabužėlių linija. Šalia tradicinių megztų kepurių bei megztukų „mažuoju vabalu“ paženklintos aprangos mėgėjams pristatyti lengvos ir plonos faktūros kasdieniai viršutiniai drabužėliai.

 

„Visą žiemą daug mąsčiau apie įdomias naujas drabužių formas, kurių mezginiais niekaip neišgausi. Buvo smalsu idėjas įgyvendinti pasitelkus kūrybai itin paklusnų švelnųjį trikotažą. Be to, auga mano vaikai, kurie realiai diktuoja, kas yra patogu, praktiška ir gražu dėvėti kasdieną“, – sakė Bug2hug kūrėja Asta Mackevičienė.

 

Pasak jaunos mamos, ji pirmiausia stebi, kaip naujos formos tinka jos vaikams, kaip atrodo jiems judant, kaip krenta medžiaga ir pan.

 {smallpic:1}

Bug2hug pavasario - vasaros kolekcijoje puikiai dera trikotažo gaminiai ir mezginiai, nes spalvų gama yra labai žemiška, nėra jokių nenatūralių ir ryškių akcentų. Naudojamos medžiagos yra labai lengvos, plonos, švelnios.

 

Drabužėliai niekur nespaudžia ir labai gerai skalbiasi, tai aktualu kiekvienai mamai. Tradiciškai drabužiai nėra perkrauti detalių ir jos yra subtilios – elegantiškos sagutės ant marškinėlių, dekoratyvinės siūlės nugaroje arba nedidelės tos pačios spalvos kišenytės sijonukuose.

 {smallpic:2}

Derinant šios kolekcijos trikotažą ir mezginius galima sukomplektuoti visą vaikelio pavasario ar vasaros aprangą, mat ją sudaro iš medvilnės bei bambuko megztos kepurės ir šalikai, trikotažiniai marškinėliai, kelnės, tamprės, sijonukai, vilnoniai megztiniai, galėsiantys atstoti lengvas striukes.

 

Specialiai šiltajam metui pagaminti kelias funkcijas atliekantys komplektėliai iš marškinėlių ir tamprių, kuriuos galima nešioti kaip viršutinius drabužius arba vilktis kaip pižamą miegui.

 {smallpic:3}

Kolekcijos pasididžiavimas – trikotažinės „raitelio“ kelnės. Pasak jaunosios kūrėjos, Bug2hug mėgsta per drabužius pasakoti mažas vaikiškas istorijas. Juk vaiko gyvenimas yra nuolatinis žaidimas ir didžiulis istorijų bei svajonių pasaulis.

 {smallpic:4}

„Tai yra norus pildantys drabužėliai. Tikrus norus. Vabalas visada buvo įsitikinęs, kad mažo vaiko norai turi būti įspūdingi, o ne daiktai ar ne drabužiai“, - paslaptingai apie prie drabužių pridedamą kortelę pasakojo A.Mackevičienė, - „Ant stebuklingos kortelės užrašius norą, jis pildosi. Tikrai“.

 {smallpic:5}

 

Trumpai apie Bug2hug:

Bug2hug kūryba daugiausiai yra skirta miesto vaikui. „Kuriu didelio miesto mažam piliečiui, gyvenančiam tarp dangoraižių ir juose, kur danguj tarp žvaigždžių skraido lėktuvai ir oro balionai, kur dideli prekybos centrai ir mažos bandelių kvapo kavinukės senamiesty, kur yra šiuolaikinio meno centrai ir dainuojančių krišnaistų pulkeliai, kur graffiti ir teatrai, kur būna mcdonald’s ir ministerijos įvairių reikalų, kur rengiami madų šou ir ekologiški turgeliai, kur dūzgia troleibusai ir būna didelės automobilių spūstys. urban. very very urban“, – apie savo, o vėliau ir visos Lietuvos vaikams kuriamus drabužius pasakoja jų kūrėja A. Mackevičienė. Pastaruoju metu kolekcijas papildo ir drabužiai bei megzti aksesuarai mažųjų tėveliams.

Ar Tavo mažylio drabužinė jau pasiruošusi pavasariui?

 

16. Mar 2012, 10:13

👍Tikrai grazus, tik man noretusi sviesesniu spalvu 😉

16. Mar 2012, 10:02

kokie grazus rubeliai 😍