Colonwell veikia!!!

23. Jun 2015, 12:19

Sveiki visi ir visos! Pasitaike gi man puiki proga-isbandyti colonwell aparata. Kodel? Nes po gimdymo turejau likusius +6 kg, o ne uz ilgo dukrytes krikstynos.. Norejos buti graziai(bent tokiai kaip iki gimdymo), labiau pasitiketi savim, galu gale, nusipirkt nauja suknele :) niekad nebuvau liekna (deka mamos genu ir, savo neuzsispyrimo), bet kai pamaciau  puikia galimybe isbandyti kazka naujo-nesudvejojau. 

Taigi, gavau colonwell papilda, gavau dieta ir, kad butu pilnas komplektas, ta pacia diena nusipirkau svarstykles.. Va tada ir pamaciau, kad yra tie mano +6.. 

Colonwell kvapas siek tiek isgasdino.. Bet esu tos nuomones : kas neskanu, tas veikia.. Taigi, ryte pasidariau pirmaji "kokteili". Visai neblogai :) skonis nebuvo toks gasdinantis, taigi apsidziaugiau :) deja, prisipazinsiu, del savo sveikatos problemu, negalejau laikytis dietos, tad teko pasitiketi tik colonwell veikimu. Aisku, stebuklo laukiau jau pirma diena, bet nieko.. Kita ryta svarstykles stebuklo taip pat neparode.. Bet zinoma, supratau, kad viena diena nieko nereiskia..

Atejo antroji diena, ir pajutau veikima!!! Dziaugiausi neapsakomai! Nors svarstykles nejudejo, organizmas valesi! Pamasciau, kad jei ir nenumesiu tu kilogramu, bent svarus organizmas bus :) ne taip ir blogai ;) bet finisas toks, kad nebeturiu savuju +6 ir jauciuosi kur kas geriau :) o dabar, atsakysiu i klausimus, kurie pades visoms, sprendziancioms ar verta ar ne, apsispresti! 

Kiek atsimenu save, esu stambi ir prasidejus paauglystei, stengiuosi atsikratyti kuo daugiau kilogramu..norisi buti graziai, patraukliai, sveikai. Bet viskas tik tam kartui. O ir ne visos dietos tinka, nes esu, kaip sakoma, ligu maiselis..

Nei lieknejimo papildu, nei maistiniu skaidulu naudot neteko.

Apie Colonwell taip pat iki siol negirdejau, o tik laimejusi konkursa pamaciau reklama per TV.Colonwell vartojau 3 kartus per diena, pries valgi, sumaisiusi su vandeniu. Mitybos plano, deja, nenaudojau. Skonis, kaip rasiau anksciau, nera blogas, ar baisus ar pan. Tik kvapas kazkiek pradzioje isgasdino. Pilvo putimo nepastebejau!

Pokyciai organizme jau atsirado antraja diena. Emiau dazniau lankytis wc, dideliam reikalui :D kad ir kaip keista, ypatingo sotumo jausmo nepastebejau. Gal siek tiek..numeciau 6 kg. Kaip tai vertinu? Tobulai :) 

Colonwell toliau vartosiu, bet gal ne kasdien, o profilaktiskai, po kokia savaite per menesi. Kodel? Nors colonwell veikia, mano atveju, gal kiek per daug :) sunku iseiti i miesta, juk ne visur yra viesieji tualetai. O jei jau prispiria, tai prispiria.. Tai man atrodo vienintelis minusiukas.. 

Patariu vartoti colonwell visoms, ir lieknejancioms, ir organizma valancioms. Tikrai veikia!!!

Nemira Nemira 24. Nov 2021, 17:07

Girdėjau puikią reklamą per M-1 ir užsisakiau produktą Spalio 24d. iš UK. Siuntos numerį man atsiuntė dar po dviejų savaičių jau iš LT. Dabar praėjo 1 mėnuo, o ColonWell dar negavau. Tikrinu LT pašte, o siunta, už kurią sumokėjau beveik $90, dar net nėra palikusi Vilniaus. Tiesiog pasibaisėtinas servisas, tiek ilgai net iš Kinijos prekės nekeliauja. Kiti pardavėjai iš UK prekes atsiunčia per 10 dienų, o iš LT per maždaug 10-14 dienų. Jau net nebeliko noro tą produktą ir bandyti. Labai nusivyliau.

25. Jun 2015, 13:32

Kodelcia, specialistai tau atsako: Taip, ColonWell galima vartoti tiek nėščioms moterims, tiek maitinančios mamoms😀 ColonWell sudėtis tik natūralios žolelės be jokių dažiklių, pieno miltelių ir kažko panašaus! 😀

Be galo džiaugiamės tokiais sėkmingais rezultatais!!! 😀

kodelcia kodelcia 23. Jun 2015, 14:08

Kaip jums pavydžiu 😀 Labai geras poveikis, jei tiek nukrito - kaip sakoma, kiekvieno organizmas skirtingas, tad ir reakcija skirtinga. Jūsų atveju išties tobula 😀 Gundo išbandyt, tik kažin ką pasakytų specialistai, ar tinka žindyvėms?