Dar gali suspėti parašyti MK laidai recenziją

Dar gali suspėti parašyti MK laidai recenziją

06. Jun 2011, 00:00

Pažiūrėk MK laidelę internete ir iki šios dienos vidurdienio parašyk savo nuomonę - kritiškai ir argumentuotai, kas patiko, kas ne, ką naudingo sužinojai.

 

 

ŽIŪRĖK MK LAIDĄ INTERNETE

 

{fotoblog:1478}

 

 

Kiekvieną mėnesį rinksime geriausią recenziją irvieną autorę apdovanosime 

MK PUODELIU



1

 

ir viena pakuote pasirinktinai

HUGGIES DRĖGNŲ SERVETĖLIŲ


1

06. Jun 2011, 12:10

kai laida paie autizma pradejo kalbet perjungiau, nes nescia esu vengiu tokiu ligu😀 o taip tai gerai kad ir apie ligas tokias sneka, nes vien sveiku vaikuciu nebuna, yra kas tur ir negalia. tad tikrai ir apie tokias seimas reik nepamirst. tikrai galetu but ilgesne laidele atrodo jau pradejo idomiai pasakot jau ir kitokiu klaustuku atsiranda bet jau ziurek kita tema praded rodyt

06. Jun 2011, 11:49

Laba, šį kartą laidelė buvo įdomi. Patiko visos temos. O šiaip norėčiau , kad laidelė būtų ilgesnės trukmės, tuomet ir temos būtų plačiau aptartos. Yra tokių temų , kur tikrai norisi daugiau išgirsti, tačiau kartais laidelė tampa tik anonsinės reikšmės. Bet linkiu sėkmės ir tikiuosi , kad dar pamatysime ne vieną įdomią laidelę.

06. Jun 2011, 10:30

👍 ir dar..kaip laidos vedejai reiktu atrodyti estetiskiau,vis del to eteryne ne virtuveje randasi

06. Jun 2011, 04:36

Nezinau,kur,kokioj temoj tureciau issakyti sia nuomone,bet ji susijusi ne tiek,kiek su pacia laidele,o labiau su laideles vedeja.Jau ne karta pastebiu,jog laidos vedeja daznokai kalbedama su pasnekove,ja pokalbio metu pertraukia,"iterpdama" save..,arba,kaip sioje laideleje,daznai besiklausydama pasnekovo,ji nesugeba taktiskai islaikyti demesi,kad iki galo isklausyti pasnekova..,o daznai tiesiog nusisuka kur nors i sona,pasilabina su suniu,pageria kavos..,kai tuo metu pasnekovas jai desto mintis,ziuredamas tiesiai i laidos vedeja,i jos akis...Toks nukreipimas demesio tik isduoda laidos vedejos tarsi lengvabudiskuma..,zmogus desto mintis,susikaupes pasakoja jam opias sakykim problemas zvelgdamas i akis laidos vedejai,o jos zvilgsnis laksto..,mazdaug,aha,tu pasakok,pasakok,as karts nuo karto pazvelgsiu i tave,palinkciosiu galva ir gerai...Nezinau,ar aiskiai issireiskiau,bet Eglutei konkreciai truksta profesionalumo.Yra labai svarbu isklausyti pasnekovo tuo metu destomas mintis iki galo,kad jis nepasijustu tarsi bendrauja tarpais "pats su savimi",arba labai netaktiska,vidury destomu minciu,imti pertraukti ir paklausti kazka is kitos "operos".Galbut tai kazkam pasirodys nereiksmingos "smulkmenos",bet man jau ne pirma karta "uzkliuna" toks netaktas.Nenoriu nieko izeisti,bet net keista,kad jai lygsiolei neduoda niekas pastabu del tokiu dalyku.

04. Jun 2011, 20:17

Reikes ir man rasliavos pabrezti 😀

04. Jun 2011, 13:20

Jau seniai po laidelės mamos gali parašyti atsiliepimą apie laidą, kas patiko ir kas ne. Štai kas ta recenzija 😉

04. Jun 2011, 13:03

Apie ka tu cia Robke? Kokia dar recenzija?

04. Jun 2011, 13:02

Kaip noreciau toki puodeli gauti 😃

04. Jun 2011, 12:54

Parašiau recenziją, nes šįkart norėjosi išsisakyti 😀 Nors kritikos gal per daug, gali pasirodyti kad vis negana toms mamoms, ir vis peikia 😃 Bet nieko panašaus, kritika irgi gerai 😉 O šiaip laida patiko, bet apie tai recenzijoj . . .😀

04. Jun 2011, 11:48

Mano sunelis Danielius pasirode labei grazei ir ramus buvo, sauni laidele 😀))