Daugkartinės sauskelnės vienkartinėms pralaimėjo "sausai"

Daugkartinės sauskelnės vienkartinėms pralaimėjo "sausai"

26. Sep 2012, 00:00

"Mamyčių klubo" dvikovoje vakar diskutavote apie sauskelnes - vienkartines ir daugkartines. Pastarosios pralaimėjo "sausai".

 

-Už vienkartines, turėjau pora ir daugkartinių sauskelnių , bet jų reikia daug, o mano vyrukas buvo ne iš tų sausuolių vaikų, tad teko pirkti vienkartines. (aura)

 

-Vienkartinės, tiek pirmam, tiek antram jas naudojau... Ir tikrai nesigailiu. Atsimenu kai pirmam, galvojau, dėsiu vystyklus, pirmą kartą kol suvysčiau taip, kaip reikia, praėjo geras pusvalandis, o po suvystymo iškart prisiusiojo ir teko viską nuimti. Tai po to laiko sakiau “ačiū, nereikia”.  (avietuke) 

 

-Aš ir tik už vienkartines sauskelnes, nes ir patogiau, ir sugeriamumas geresnis, taip pat jos ir pralaidžios orui (kalbu ne apie visas), nes ne paslaptis, kad esame gan užimtos, tad nėra laiko žaisti su tomis daugkartinėmis, kuomet reikia sekti ir stengtis pakeisti sauskelnes vos tik vaikas prisidaro, nes jei laiku nepakeisi, greit šikniukai raudonuoti pradės. Mano nuomone, audinys - vystyklas neduoda tokio sausumo jausmo, tai ir vaikui labai nemalonu, kai jo odelė dirginama šaltų ir šlapių vystyklų. Antras dalykas, dėl ko nesirinkčiau daugkartinių sauskelnių, kad gyvendama bute neturiu tiek vietos, kad nuolatos galėčiau apsikarstyti kabančiais skalbiniais, čia juk pasaka be galo.

p.s. čia tik mano asmenine nuomone, nepriimkite tai asmeniškai tos, kurios naudojate daugkartines, kiekviena renkamės tai, kas mums ir mūsų kūdikiams atrodo geriausia.  (avieteee) 

 

-Aš už vienkartines sauskelnes, nebent vaikučiui būtų kokia alergija sauskelnėms, tuomet naudočiau daugkartines. (guzikelis1) 

 

-Naudojom ir tas, ir tas, patogiau, žinoma, vienkartinės, o išties kas geriau, tik pats leliukas gali įvardinti. (deimante)

 

-Visada naudojau vienkartines sauskelnes, planuoju ir su antruoju jas naudoti. Net nežinau, kodėl, gal todėl, kad jos patogesnės ir praktiškesnės? (linestra)

 

Ačiū už įdomią diskusiją!