Dauguma mamyčių vaikų vardus renka iki gimimo

Dauguma mamyčių vaikų vardus renka iki gimimo

01. May 2012, 00:00

"Mamyčių klubo" dvikovoje vakar klausėme: kada rinkti vaikui vardą- iki ar po gimimo?

 

Dauguma Jūsų vardą vaikučiui išrinkote iki gimimo. Štai keletas Jūsų minčių:

 

Visą laukimo laikotarpį buvome išrinkę vardus mergaitei ir berniukui. Patricija vis dar mūsų laukia, o berniukui išrinktas vardas Mangirdas tiesiog netiko mūsų mažyliui. Tad ilgai diskutuojant, vykdant karštas diskusijas atradome vardą Augustas. Kai gimė Ugnė, vardo dar neturėjo, nors sąrašas su pasiūlymais buvo ilgas ir daug diskutuotinas. Važiuojant registruoti buvome apsitarę, bet kai notarė paklausė koks vardas, tiesiog išpyškinau Ugnė. Nors to vardo net nebuvo sąraše.

Blogiete

 

Mes kai tik sužinojom, kad turėsim mergytę, iš karto nusprendėm –EVELINA.

Lauraei

 

Mes nežinojome, kas gims, tad jau kai laukiausi sugalvojom, kad jei mergaitė, bus Fausta, o jei berniukas – Mykolas. Gimė berniukas, ir pavadinome Mykolu, nes prosenelis buvo Mykolas. Labai stiprus vardas, ir labai stiprus vyras, ir mūsų sūnui tas vardas tikrai tiko, nes jis stiprus vyras.

Evelina05

 

Iki gimimo! Pirmai dukrytei žinojau vardą dar net nesilaukdama, o antrai kleckytei jau irgi turim, nors ji dar tik pakeliui.

irmukas

 

Visokius vardų variantus svarsčiau būdama nėščia, tačiau kai pamatai patį vaiką, tada galutinai apsisprendi, koks tas vardas bus.

dikuza

 

Ačiū Jums už įdomią diskusiją!