Dėl šios "bėdos" vaikas nebenori eiti į mokyklą

Dėl šios "bėdos" vaikas nebenori eiti į mokyklą

15. Nov 2012, 07:20

Vaikučių šlapinimas į lovytę - subtili bėda, apie kurią šeimos vangiai kalba. Suprantama. Tačiau Mamyčių klubas nori paskatinti jūs rašyti bent anonimiškai savo istorijas ir už tai padovanosime puikias DryNites vienkartines, naktines kelnaites, skirtas šlapimo nelaikantiems vaikams.

 

Vakar į MK redakcijos el.paštą įkrito dar vienas Mamos laiškutis su istorija... apie šlapią aštuonmečio bėdą:

 

Sveiki, labai džiaugiuosi, kad atsirado tokios kelnaitės kaip DryNites, nes, manau, jos padės daugeliui vaikučių. Mes taip pat turime tokią bėdą, bet, deja, mūsų mieste Raseiniuose tų kelnaičių nėra pirkti.

 

Šeimoje auga 4 vaikučiai: 2 mergaitės ir 2 berniukai. Sūnui - 8 metai, jam ne tik nesiseka mokslai, bet beveik kas naktį mano sūnelis prisišlapina į lovytę. Tiesiu ir palutes, tą vadinąmą ciratą, bet niekas nepadeda, vis tiek lovytė po nakties būna šlapia.

 

Konsultavomės ir su gydytojais, sako - ligos kaip ir nėra, išaugs, tik sako, turėkite kantrybės. Vaikutis pasišlapinęs į lovytę, labai nusimena, būna be nuotaikos, kompleksuoja prie sesės ir brolio. Nenori eiti į mokyklą.

 

Pirkau sauskelnes, bet jis verkia jos vos pamatęs. Pati blogai jaučiuosi, kai matau savo vaiką nuliūdusį, o atrodo, aš jam nieko negaliu padėti.

 

Bandau pakelti naktimis, bet jis verkia, tada pagalvoju - neišsimiegos, sunku ryte tada eiti į mokyklą. Nebežinau, ką daryti, kur kreiptis. Žiūriu kiekvieną Mamyčių klubo laidą, nes išgirstu daug naudingų patarimų, kurie praverčia. Ačiū Jums, kad esate ir padedate daugeliui mamų, suteikdami įdomią informaciją.

 

Labai viliuosi, kad greitai DryNites pasieks ir Raseinius, tada galėsime nusipirkti ir jos palengvins mano sūnelio Igno gyvenimą ir miegą, nereikės kas rytą gėdytis ir sakyti: atsiprašau, vėl padariau į lovytę, mama.

 

Ačiū, kad išklausėte.

 

Mama

 


Parašyk blogą apie vaiko šlapinimąsi į lovą ir gauk dovaną Drynites!

 

Savo blogus siųskite puslapyje www.vaikuenureze.lt susiradę štai tokį mygtuką:

 

tra:site/ask

 

Kiekvieno blogo autorei dovanosime vienkartines, naktines, skystį sugeriančias kelnaites DryNites!

1

DryNites yra skirtos vaikams nuo 3 iki 15 metų amžiaus, skirtingos berniukams ir mergaitėms.

 

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!