DĖMESIO! Startavo naujas puslapis apie naktinę enurezę!

DĖMESIO! Startavo naujas puslapis apie naktinę enurezę!

31. Aug 2011, 10:00

 

Šiandien "Mamyčių klubas" pristato naują puslapį, skirtą naktinės enurezės problemoms.

 

Naktinė vaikų enurezė - viena iš dažniausių vaikystės "bėdų". Kaip rodo statistika, apie 16 procentų penkiamečių vaikų turi šią bėdą. Ir tai ne tik Lietuvos vaikų problema, dėl šio šlapinimosi sutrikimo kenčia vaikai visame pasaulyje - nuo Naujosios Zelandijos iki Vakarų Europos šalių.

 

"Mamyčių klubas" pristato naują puslapį -

http://www.mamyciuklubas.lt/dry-nites/

 

{smallpic:1}

Ką rasite naujajame puslapyje?

 

Jame rasite daug naudingos infromacijos apie naktinę enurezę. Ar žinote, kad...

 

...naktinė enurezė yra nevalingas naktinis šlapinimasis, pasireiškiantis vyresniems kaip 5 metų vaikams.

 

...naktinė enurezė būna pirminė ir antrinė. Pirminė pasitaiko dažniau ir jos priežastys ne psichologinės, kaip klaidingai manoma, o fiziologinės.

 

...naktinė enurezė dažniau pasitaiko berniukams, o ne mergaitėms. Tačiau ir berniukai, ir mergaitės šią problemą išgyvena savaip, yra tam tikrų lyties nulemtų psichologinių aspektų.

 

...esant naktinei enurezei pirmiausia reikia kreiptis į savo šeimos gydytoją ar pediatrą (žiūrint, kas prižiūri jūsų atžalą). Jis paskirs pirminius tyrimus (šlapimo) ir jei reiks, nukreips į aukštesnio lygio specialisto kabinetą - urologą ar nefrologą.

 

Visa tai ir dar daugiau sužinosite apsilankę naujajame puslapyje apie vaikų naktinę enurezę.

 

 

Į pagalbą skuba Huggies® DryNites

 

Puslapyje taip pat išsamiai pristatoma viena iš pagalbinių priemonių, sukurtų vaikui lengviau išgyventi sunkųjį laikotarpį - Huggies® DryNites pižaminės, skystį sugeriančios kelnaitės. Jos sukurtos atskirai berniukams ir mergaitėms, yra ypatingai plonos, primenančios įprastas apatines kelnaites.

 

Klauskite specialisto


Jeigu turite klausimų apie naktinę enurezę, adresuotų specialistui, klausti galite paspaudę puslapio dešinėje mygtuką "Klausk specialistų" . Į jus dominančius klausimus paprašysime atsakyti kompetentingų šios srities specialistų.

 

Papasakok savo istoriją

 

Joks specialistas negali nuraminti mamos taip, kaip kitos šeimos patirtis, pasidalintas skausmas ir laiminga pabaiga - žinojimas, kad viskas kada nors baigsis; kad yra būdų padėti įveikti šią bėdą vaikui. Visada laukiame Jūsų istorijų (kad ir anoniminių) apie taip, ar Jūsų vaika sšlapinosi naktimis, ką jūs darėte ir kur ieškojote pagalbos.

 

Puslapis apie naktinę vaikų enurezę bus nuolat pildomas nauja informacija, tad jei turi pažįstamų šeimų, kuriose vyresnieji vaikai šlapinasi į lovą, būtinai pasakyk joms apie naują puslapį.

 

Drauge mes galime daugiau!

 

1