DOVANĖLĖS IŠ MK GIMSIUKO :)

DOVANĖLĖS IŠ MK GIMSIUKO :)

19. Jun 2011, 17:15

Štai ir praūžė taip lauktas 2-asis MK gimtadienis... Tiek laukėm, tiek ruošėmės, jaudinomės... Bet viskas puikiai pavyko, saulutė smagiai šildė ir džiugino ir be to laimingus mūsų veidus :)

 

Dabar net truputį liūdna.. kad reikia vėl visus metus laukti tokios fainos progos susitikti, pasidžiaugti linksmos kompanijos būryje, susipažinti su kitomis mamytėmis gyvai, o jau apie paaugusių vaikučių džiaugsmą net ir nėra ką kalbėt :)

 

Bet mes su sūneliu norėtumėm padėkoti už visas parsivežtas dovanėles :) Tikrai labai malonu :) Net nesitikėjome tiek visko gauti dovanų - ačiū ir Nestle, ir Gerber, ir pačiam MK, bet labiausiai nustebino Huggies :)

 

Jau kurų laiką aš ieškojau sūneliui kažko, kas leistų vasarą odelei kvėpuoti. Reklama Pull Ups manęs, tiesą pasakius, "neužkabino", kadangi sūnelio dar nesiruošiu pratinti prie puoduko. Laukiu, kol sueis metukai - pusantrų. Taigi, turimos sauskelnės man atrodė gan storos, ir gaila sūnelio per tokius karščius kankinti uždedant tokius pūstus trūsus :)

 

Bet pamačius ir pačiuopinėjus gyvai - mano nuomonė kardinaliai pasikeitė. Jos tinka ne tik, kaip atprastinukės, bet ir karštomis vasaros dienomis, jei nenorite, kad užpakaliukas perkaistų.

 

Tai labai vykęs Huggies gaminys. Bet parašysiu ir šiek tiek kritikos. Kaip ir Walkeriukų variante - man nepatiko šonuose esančios "lipučkos" - iš labai kietos plastmasės pagamintos lipnios juostelės. Būna taip, kad kraštelis atsiklijuoja ir pradeda bružinti švelnią kūdikio odelę. Mum taip kartą net žaizdelė atsirado :(

 

Kitos firmos sauskelnės šioj vietoj pranoko Huggies'us - ten juostelės minkštos, švelnios. Reiškia, kad įmanoma padaryti šioj vietoj gerai.  Bei.. gal jų išvis galima atsisakyti? Aš asmeniškai absoliučiai nesinaudoju tomis "lipučkomis". Ir užmaunu kaip kelnaites, lygiai taip pat ir numaunu. Gal užtektų tiesiog tos tamprios medžiagos?

 

Ir kitas niuansas (vėl gi matytas kitos firmos sauskelnėse) - labai patogi lipni juostelė sauskelnių "uodegoj". Pradžioj nesupratau, kam ji skirta, bet kai reikėjo panaudota sauskelnę išmest - reikėjo kompaktiškai susukti ir kažkaip suklijuoti. Tam ir buvo skirta lipni juostelė. To pritrūko Pull Ups'ams.

 

O dabar kelios nuotraukytės:

KĄ GI, KĄ GI GAVOM DOVANŲ ???

 

ŠTAI - ĮVERTINKITE MANO PLONIAUSIAS SAUSKELNYTES

 

SMAGU JAS GAUTI DOVANŲ :)

 

VISIEMS AČIŪ UŽ DĖMESĮ :)

 

20. Jun 2011, 13:09

As irgi krastelius uzlenkiu.
Bet kam jie skirti - tai man ir nedasuto.... Tik nepatogumu sukelia =(

20. Jun 2011, 09:06

Visiškai pritariu dėl Huggies Pull Ups lipukų, ypač jų plastikinių (man irgi jie tokie pasirodė) kraštelių. Išbandėm, atrodo, gal visai ir nieko, bet vaikas kasėsi ir kasėsi tuos šonus. Būtų galima gal tuos kraštelius kažkuo aptraukti ar ką nors panašaus, nes odelę tai jie labai brūžina. Teko kraštelius užlenkti 😀

19. Jun 2011, 19:57

graziai juokiasi😀