Drabužius sau ir vaikams perkate dažniau...

Drabužius sau ir vaikams perkate dažniau...

07. Nov 2012, 00:00

Paaiškėjo, kad dažniau sau ir savo namiškiams drabužius perkate prekybos centruose. Tačiau ne viena mamytė paminėjo ir dėvėtų drabužių parduotuves.

 

Štai kokia Jūsų patirtis ir argumentai:

 

gintarerei:

Rūbus perku parduotuvėse arba vadinamuose "skudurynuose", einu ieškoti ko nors originalaus, nes LT parduotuvėse trūksta originalių rūbų! Dar anksčiau, kai daugiau keliaudavau, rūbus pirkdavau užsienyje, nes ten ir didesnis pasirinkimas, ir pigiau. Turguose perku kojines, apatinius, namų ūkio reikmenis (gyvename visai netoli Gariūnų, tai labai patogu)...Labai daug kraitelio supirkome Gariūnų turguje, vien vežimukui sutaupėme, parduotuveje būtų kainavęs 900 litų daugiau.

 

utopija:

Ir ten, ir ten. Turguje rūbų kainos, lyginant su paprastais prekybos centrais, daugmaž panašios, bet jei nori rūbo geresnio, verčiau pirkti rūbų parduotuvėje, jų pilna, juk ir rūbas laiko kur kas geriau, nei turgaus. Na, o batus dažnai turguj perku, nes kasmet atlaiko vieną du sezonus, o taip ar taip norisi kasmet sezonui kažko naujo, nei pirkti už 300 Lt ir eit trejus metus tais pačiais.

 

deimante:

Dėvėtų rūbų parduotuvėse ("skudurynuose") galima rasti visai neblogų, pigių rūbų. O jei noriu pasipuošti, tai prekybos centre perku, nes turguje pirkti drabužiai irsta, genda užtrauktukai, va dar bazėje apsilankome.

 

aijos:

Šimtas metų, kai turguj nieko nepirkau. Kai atsirado prekybos centrai ir begalės parduotuviu juose ,tai tikrai ten patogiau apsipirkti, o ir kainos panašios kaip turguje.

 

zivile:

Prekybos centras, todėl, kad jame jaukiau, šilčiau, o be to, net kainos tokios pačios kaip turguje. Kaip tik buvau specialiai į turgų nuėjus striukių pažiūrėt, tai kainos lygiai tokios pačios, vat tik kelnaites ir kojines galima turguj pigiau rast, o visa kita tas pats. Todėl geriau renkuosi prekybos centrą.