Drėgnos servetėlės Huggies® Natural Care - natūraliai odos priežiūrai

Drėgnos servetėlės Huggies® Natural Care - natūraliai odos priežiūrai

27. Apr 2011, 00:00

 

HUGGIES®Natural care praturtintos Aloe Vera ekstraktu ir vitaminu E – medžiagomis, kurios ypač gerai rūpinasi ir saugo jūsų jautrią kūdikių odelę.

 


 

 

Drėgnų servetėlių Huggies Natural Care sudėtyje yra 65% natūralių biologinių medžiagų. Jų struktūra šiek tiek reljefinė, kad apsaugotų mažylio odelę ir tuo pačiu gerai nuvalytų.

 

Nuo malonaus servetėlių kvapo mažylio odelė tampa gaiviai kvepianti. Huggies® Natural Care servetėlės įkūnija visas reikiamas drėgnų servetėlių savybes - jos gerai nuvalo, drėkina ir rūpinasi vaikučio oda!

 

Šių servetėlių sudėtyje ne šiaip sau yra įtraukti vitaminas E ir alavijas. Alavijas pasižymi priešuždegiminiu, drėkinančiu poveikiu. Vitaminas E padeda greičiau odai atsigauti, apsaugo ją nuo dirginimo.

 

 

 

 

 

Kaip Mamyčių klubo mamytės atsiliepia apie drėgnas servetėles Huggies® Natural Care:

 

Jolieee86:

Naudojame Huggies natural care servetėles. Jos mums patinka, nes yra tvirtos, švelnios ir svarbiausia – tinka dukrytės Mėtos odelei.

 

Evelinaaa:

Švariai mūsų murziukei Evelinai padeda išlikti Huggies Natural Care servetėlės, jos mums labai tinka ir patinka, nors ir kitos Huggies servetėlių rūšys mums labai tinka. Ačiū Huggies.

 

Fairytale:

Iš didelės įvairovės išsirinkau Huggies Natural Care. Jau ligoninėje jas panaudojau ir nenusivyliau, nes dukrytės jautri odelė nesualergizavo. Taip ir ''susidraugavome'' su drėgnosiomis servetėlėmis.

 

Sandra:

Mes naudojome įvairias Huggies servetėles, tačiau labiausiai patiko Natural care dėl savo malonaus kvapo. O ir žalia pakuotės spalva ramina :), be to, šios servetėlės dukrytės užpakaliuko nealergizuoja.

 

{fotoblog:1313}

 


{smallpic:1}