Džiaugiamės dovanėle

Džiaugiamės dovanėle

10. Jul 2012, 00:00

Birželis mano šeimai buvo stebuklingas mėnuo...

 

Ne dėl įvairiausių švenčių, kurių tą mėnesį ypač daug: pradedant giminaičių gimtadieniais ir baigiant Joninėmis, bet laukimas, kada gims naujas mūsų šeimos narys.


Birželio 17 diena – tai toji stebuklinga diena, kada pasaulį išvydo mūsų mažoji Gabija, 3395 g ir 51 cm.

 

 

Mergytė sulaukė daug dovanėlių, tarp kurių buvo ir vienkartinės sauskelnės Huggies Newborn 2 dydžio. Prisipažįstame – jų mūsų kraitelyje nebuvo. 

 

Taip, apie jas buvau girdėjusi. Tiksliau, apie drėgmės indikatorių, nes jos vienintelės turi tokį dalyką iš mano žinomų vienkartinių sauskelnių.  

 

Žinoma, drėgmės indikatoriui tiek dėmėsio neteikiau. Man svarbiausia, kad sauskelnės butų minkštos, kvapai nedirgintų užpakaliuko,ir jokie ,,skystimai“ neprabėgtų pro kraštelius.  

 

 

Šias sauskelnes naudojame kokias pora savaičių ir galiu drąsiai sakyti, kad jokių nepageidaujamų problemėlių neišlindo, o drėgmės indikatorius veikia. 

 

Džiaugiamės, kad sauskelnės tiko.

 

Huggies® Newborn - pačios švelniausios sauskelnės Tavo mažyliui!

10. Jul 2012, 10:32

kan padarysi kad nusiziurejau vyra juvelyra 😀)))

10. Jul 2012, 10:31

na mergaite ir turiu 😀))

10. Jul 2012, 10:21

sandra as jau fbaciau tavo mazes foto😀 😍ir pamaxiusi galima is kaeto pasakyti,kad tai mwrgaite:

10. Jul 2012, 09:37

ai bet juo galima sakyti net nesinaudojau nes mazoji labai daug kaku daro, buna kad tris naujus pampius iseiles gaunu deti, kol lieka svari 😃 bet siaip indikatorius tai labai greit pasirodo melynas ... keleta sisiuku ir pilnas nors man pustustis pampis atrodydavo ....