Eglė: "Išeinu atostogų"

Eglė: "Išeinu atostogų"

13. Sep 2011, 07:30

Projekte "Šok su manimi" dalyvaujanti "Mamyčių klubo" laidelės vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė nutarė kurį laiką pailsėti ;) Ne, ne nuo darbo (laidelė tikrai bus), o nuo... šokių.

 

"Išeinu atostogų", - taip trumpai ir aiškiai atsakė Eglė į klausimą "Kaip jautiesi?" Jos balsas kaip niekad skambėjo gyvai ir linksmai. Matyt, išties visą tą laiką per šokių treniruotes ir patį pasirodymą šeštadieniais jai ramybės nedavė lūžęs kojos pirštas.

 

Praėjusį šeštadienį rumbą Eglė nusprendė šokti basa, nes sutinusį kojos pirštą įsprausti į aukštakulnius batelius būtų pernelyg skausminga. Tačiau basai, pasirodo, šokti yra ne ką lengviau nei apsiavus.

 

"Basa šokti yra turbūt dar skausmingiau, nes bateliuose pirštas prispaustas ir nejuda, koja tvirčiau laikosi, o basai...Tačiau sušokome kaip galėjome. Visgi su projekto vadove Neringa pasikalbėjome ir priėmėme kompromisą - man leis pailsėti bent kurį laiką", - taip sprendimą laikinai pasitraukti iš šokio aikštelės paaiškino Eglė.

 

Kiek laiko nešoks, kol kas tiksliai neaišku, tačiau bent mėnesį sugyti pirštui ji tikrai skirs. Ir gydytojai rekomenduoja duoti poilsio traumuotai kojai.

 

Eglė pripažįsta, kad po pertraukos grįžti į projektą ir pasivyti kolegas bus tikrai sunku, tačiau dabar svarbiausia sveikata ir gera savijauta, nes šokti sukandus dantis nėra jokio malonumo nei jai, nei tai matyti jos partneriui Mariui.

 

Tad linkime Eglutei pasveikti ir su nauja energija sugrįžti ant šokių parketo!

 

 

13. Sep 2011, 15:02

Svarbiausia sveikata 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

13. Sep 2011, 10:29

Eglute, neslėpsim, labai gaila, kad artimiausiom laidom Jūsų nematysime.. Bet puikiai Jus suprantu: kojytės laiko visą kūną, o jei tas nuostabus kūnas dar ir šoka - reikia kojytę tausoti ir išgydyti iki galo. Nes ne iki galo išgydytos traumos vėliau gali visą ilgą gyvenimą apie save primint ☹

13. Sep 2011, 08:52

🌷