Eglė Skrolytė: „Anksčiau netikėjau, kad gimimo data gali lemti ateitį“

12. Apr 2013, 00:00


Viena žinomiausių skaitmenų analitikių Lietuvoje, numerologė Galina Šmidt šį šeštadienį laidoje „Mamyčių klubas“ tėveliams papasakos apie vaiko likimą. Kiek vaiko ateitį nulemia jo gimimo data? Ką ji, vos tik mažyliui gimus, rodo apie jo laukiantį gyvenimą?

 

Mamos prie TV ekranų galės išmokti pačios paskaičiuoti savo mažyliui asmenybės ekspres diagnostiką, kitaip tariant, laidos viešnia pamokys, kaip mama pati gali suskaičiuoti jau turimas vaiko duotybes – pvz. ar jis turi menininko gyslelę ar yra tiksliųjų mokslų atstovas, lyderis, o gal taikdarys, tinginys, darbštuolis?

 

Bet „…reikia suprasti, jog vienas lyderis kalėjime, o kitas Seime“, – juokiasi numerologė, paaiškindama, jog duotybės svarbios žmogui, bet ne mažiau svarbus yra ir tėvų auklėjimas.

 

Devynių mėnesių Barborai numerologė atliko išsamesnė analizę, kuri pribloškė jos mamą Dainorą. Ekspertė įžvelgė mergaitėje stiprų dailininkės talentą, kurį vystant mergaitė gali tapti garsia dizainere. Mama, neslėpdama susižavėjimo, pasakojo, jog tai labai tikėtina, mat tai jų giminės tradicija, apie kurią negalėjo žinoti numerologė, nemačiusi nei minėtosios šeimos, nei kūdikio.

 

Taip pat TV laidoje „Mamyčių klubas“ namų salygomis su būsimomis mamomis pasigaminsime kremą nuo strijų bei pakalbėsime, kuo naudingi „kalbantys“ žaislai.

 

{fotoblog:2461}

 

Mamyčių klubas“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!