Eglė: „Su Mamyčių klubo palaikymu būsime lyderiais – šimtu procentų!“

Eglė: „Su Mamyčių klubo palaikymu būsime lyderiais – šimtu procentų!“

03. Aug 2011, 08:00

 

Kaip žinote, ant šokių parketo suksis ir mūsų žavioji laidelės „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė su profesionaliu šokėju Mariumi Gaižausku. Tad burkimės į Eglutės fanų klubą ir palaikykime jos šokių porą!

 

Ar norite žinoti, kaip sekasi Eglei ir jos šokių partneriui Mariui ruoštis rugsėjį prasidėsiančiam populiariam šokių projektui „Šok su manimi“?

 

Ar viską norite sužinoti „iš pirmų lūpų“?

 

Tad sekite naujienas Mamyčių klube, kur specialioje tam sukurtoje rubikoje „Šok su manimi: EGLĖS FANŲ KLUBAS“ pati Eglutė rašys blogą, pateiks visas šokių užkulisų naujienas tik jums, kas savaitę sužinosite įvairių įdomybių apie šią porą ir apskritai apie šį šokių projektą.

 

O šiandien pristatome mini interviu su Eglute ir jos partneriu Mariumi – kalbamės apie pačią pradžią, kaip abu jaučiasi ant parketo, kokios nuotaikos ir pan. (Vėliau skaitykite platesnį interviu su jais.)

 

Eglė Skrolytė-Liesienė: „Su Mamyčių klubo palaikymu būsime lyderiais – šimtu procentų!“

 

Ar pastebėjote, kaip mūsų Eglutė išgražėjo? Švyti ir kūnas, ir siela. Kilogramai tiesiog tirpste tirpsta. Kol kas neatskleisime, kiek ji sulieknėjo, bet ir taip akivaizdu :)

 

{smallpic:e}

 

Kai Eglutės paklausiau, kaip sekasi suktis ant parketo, ji tik nusijuokė: „Žinai, nesiseka niekas“.

 

Tačiau pamačius, kaip Eglė kartu su Mariumi juda penktajame šokių projekto vakarėlyje, kuriame buvo pristatytos naujos poros klube „Pabo Latino“, nekyla abejonių, kad Eglė sau yra labai griežta ir savikritiška.

 

Pastaruoju metu jie repetuoja meilės šokiu vadinamą – rumbą. „Oi, kaip ji man patinka... labai. Kol kas man sunkiai sekasi, bet šokti labai patinka“, - šypteli MK laidos vedėja.

 

Studijų laikais Eglei teko šiek tiek krimsti ir šokių mokslų, tačiau ji skuba patikslinti, kad nėra niekada rimtai šokusi: „Ten buvo tik susipažinimas su šokiais, o čia – realiai reikia viską daryti. Tai ir yra esminis skirtumas…“

 

Kas šokyje svarbiausia?

 

Eglės manymu, šokyje turi būti visiškas fizinis ir protinis atsidavimas: „Sunkiausia suderinti viską viename: gerai atlikti žingsnelį, jį gerai išpildyti, laikysenos nepamiršti, galvoti apie emociją, koordinaciją… apie viską“.

 

„Kodėl į žemę žiūri, reikia man į akis žiūrėti“, - nusijuokia Eglutė, prisimindama šokių partnerio Mariaus žodžius. Išties, suderinti viską nėra lengva…o dar žiūrėti į akis :) 

 

Dviejų vaikučių – Rojaus ir Meilės mama neslepia, kad pradžia yra sunki, juk „šimtas metų" nesportuota, bet, sako, labai stengsis parodyti tai, ką gali geriausio.

 

Mes tuo net neabejojame, ar ne.

 

Ar būsite tarp lyderių? - mesteliu klausimuką. „Su Mamyčių klubo palaikymu – šimtu procentų“ – nusijuokia Eglė.

 

Marius Gaižauskas: „Vis geriau ir geriau…“

 

Mamyčių klubas trumpai pakalbino ir Eglei šokti ant parketo padėsiantį profesionalų šokėją Marių Gaižauską, kuris taip pat nestokoja optimizmo.

 

{smallpic:m}

 

11 metų šokių patirties turintis Marius prisipažįsta, kad su Egle jam šokti paprasta ir lengva, nes ji turi puikų humoro jausmą ir yra darbšti.

 

„Žinoma, pradžia visuomet sunki. Treniruojamės beveik kasdien po tris valandas, išskyrus savaitgalius. Mokomės techniškai atlikti šokių žingsnelius. Eglei puikiai sekasi, tik sunku kol kas viską suderinti – ir žiūrėti, kad laikysena būtų taisyklinga, ir tikslūs žingsneliai, o svarbiausia – kad nežiūrėtų į žemę. Liepiu žiūrėti man į akis“, - šypteli „griežtasis“ mokytojas.

 

Po pusantro mėnesio trukusių treniruočių Marius tikina, kad jų pora padarė didžiulę pažangą ir vėliau bus tik geriau, ir geriau.

 

Ir žinoma, pritaria Eglės minčiai, kad jie bus neabejotini lyderiai…su Mamyčių klubo palaikymu. Valio!!!


Dėmesio! Jau dabar galite klausti visko, ką norite sužinoti apie Eglės šokių porą, jų kasdienybę, visas sulkmenas, įdomybes ir t.t

06. Sep 2011, 17:52

man si laida labai patinka visada visose turedavau favoritus be kuriu si laida budavo neidomi reiks ir siemet issirinkt kanors😀

03. Aug 2011, 13:44

butinai [palaikysim sia pora,didziausios sekmes jiems 🌷 😉

03. Aug 2011, 13:30

svarbiausia kantrybes ir nepasiduot Eglutei. vistiek treniruoruotes, vaikuciai

03. Aug 2011, 12:54

Ji man visada graži buvo ☺

03. Aug 2011, 11:43

visada ziuredavau ir si sezona ziuresiu😀sekmes 🌷

Krisliukas Krisliukas 03. Aug 2011, 10:34

žiūrėsiu ir palaikysiu... šokiai - mano aistra Nr. 1 😀

03. Aug 2011, 08:10

sekmes Eglute 🤗