Eglė su partneriu ruošiasi šokių stovyklai

Eglė su partneriu ruošiasi šokių stovyklai

04. Aug 2011, 00:00

 

 Kaip praneša TV3 televizija, visi projekto „Šok su manimi“ dalyviai ruošiasi į stovyklą Anupriškėse, Trakų rajone, prie Gilužio ežero.

 

„Šokėjai į šią keturių dienų stovyklą deda labai daug vilčių ir, be abejo, tikisi, kad laikas prabėgs kaip smagi „cementovkė“, tačiau ten jų laukia labai didelis darbas, – detales atskleidžia „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Jau suplanuotas treniruočių grafikas. Rytais šokėjų lauks apšilimas, tada – krosas ir trys šokių treniruotės kasdien. Ilsėtis tikrai nebus kada!“.

 

 Į šokių stovyklą projekto dalyviai išvyks po didžiojo „Šok su manimi“ pristatymo vakarėlio, kuris įvyks rugpjūčio 17 dieną. Jei šokėjai, po intensyvių repeticijų, dar turės jėgų pramogauti, „Tony Resort” pramogų ir poilsio parke jų laukia jodinėjimas žirgais, laipiojimas lynais tarp medžių, upėtakių gaudymas, pirtis, sauna, irstymasis, sporto aikštynai, o virtuvės šefas žada paruošti tokį valgį, kad „Šok su manimi“ dalyviai įgaus naujų jėgų.

 

Eglės komentaras:

 

Kaip mūsų interneto portalui sakė TV laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė – Liesienė, ji taip pat labai laukia šios stovyklos. Geriau pažinti kitus projekto dalyvius iki šiol nebuvo daug progų, sakė žavioji dviejų vaikučių mama. Tad moteris tikisi, kad stovykloje šokio projekto dalyviai susipažins ir susibičiuliaus artimiau. Žinoma, Eglė supranta, kad tai nebus lengvos atostogos ir teks iš peties paplušėti. Tačiau moters tai nebaugina, ją džiugina kiekvienas išmoktas naujas žingsnelis ar kompozicija.

 

Primename, kad be „mūsų“ Eglės projekte dalyvauja dainininkai Vaida Genytė, Justas Lapatinskas, Dominykas Vaitiekūnas, Kristina Ivanova, Deividas Norvilas-Deivis, Evelina Sašenko ir latvis Lauris Reinikis, verslininkė Danguolė Stachura, TV3 laidų vedėjos Eglė Skrolytė-Liesienė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, iliuzionistas Mantas Wizardas, aktorė Dalia Michelevičiūtė, pasaulio hiphopo čempionas Olegas Staniulionis, daugybės grožio konkursų nugalėtoja Renata Voitechovskaja ir „Šok su manimi“ svečias – profesionalus pokerio lošėjas Antanas Guoga.

 

Pirmoji tiesioginio eterio „Šok su manimi“ laida TV3 eteryje startuos jau rugsėjo 3 dieną, šeštadienį, 19.00 val.

 

„Mamyčių klubas“ laiko kumščius už Eglę ir linki jai su partneriu visko geriausio!

 

{smallpic:1}

 

TV3 televizijos nuotraukoje: Eglė Skrolytė – Liesienė su partneriu, profesionaliu šokėju Mariumi Gaižausku


Kaip vertini TU kitus projekto dalyvius? Kaip manai, kas kris pirmas, o kas turi didelius šansus laimėti?

 

04. Aug 2011, 15:58

praitu metu nugaletojas buvo to vertas😃 👍o del balsavimu tai manau cia visur tas pat😀

04. Aug 2011, 15:17

na pernai Montvydas tikrai vertas buvo laimeti😀

04. Aug 2011, 12:22

pastebėta tendencija šok tu gražiai kaip nori, bet laimėti gali tie, kurie turi daugiau balsuojančių draugų ir pažįstamų 😉

04. Aug 2011, 12:08

Egle,mes uz tave 😉 sekmes didziausios 😉

04. Aug 2011, 11:29

Eglute tikekimes laimes 😀 o pirma iskrist galetu Ivanova 😃 oi nemegstu as jos 😃 gadins visa vaizda man atrodo ji man 😃

04. Aug 2011, 11:27

nu sunku pasakyt, kas cia pretenduoja i nugaletojus 😃 tikriausiai kad Eglute 🌷

04. Aug 2011, 09:24

kas grziai ir idomiai soks tas ir nugales😀

04. Aug 2011, 01:27

Nu sekmes tau Eglute😀