Eglės Skrolytės vasaros akimirkos...

Eglės Skrolytės vasaros akimirkos...

04. Sep 2015, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kristinos Aleksynaitės nuotrauka

Vasara prabėgo, bet įspūdžiai apie ją - niekada, todėl gražiausiomis, įspūdingiausiomis ir pačiomis pačiausiomis vasaros akimirkomis dalinasi TV3 laidos "Mamyčių klubas" vedėja Eglė Skrolytė.

Skaniausiai “susiskaičiusi” knyga

Didysis skaitymo projektas šiuo metu yra ir visą vasarą buvo "Hario Poterio" istorija. Tai skaniausia mano ir vaikų dienos dalis, kuomet sukrentame visi į lovą, apsikabiname ir skaitome, juokiamės, analizuojame. Ir džiaugsmą jaučiame nuo proceso, o ne rezultato. Jis, beje, man atrodo bus dar negreitai. Tos knygos tooooookios storos :)))

Gardžiausias patiekalas 

Rytinė košė. Tai mano pastarųjų metų atradimas. Pasigaminu pati. Kiekvieną rytą. Na gerai, beveik kiekvieną. Privalomas bruožas - ji ir jos priedai turi būti nesaldūs. Pavyzdžiui, grybai, avokadas, sūriai... O, dieve, kaip skanuuuuuu! Valgau ir skleidžiu keistus garsus...mmmm...ooo...uuuu :)))

Smagiausia išvyka

Jei nebuvome vasarą Nidoj, reiškia, nebuvo vasaros - taip juokaujame su vaikais. Ir, žinoma, Nidoje buvome. Ir, žinoma, kaip kasmet buvo vienintelis liūdnas dalykas joje - tai, kad iš jos anksčiau ar vėliau reikia išvažiuoti.

Na, o smagiausia išvyka mane užklupo pati, galima sakyt, nepasiruošusią :) Atvykus į Berlyną. Juokauju, jog ten įsimylėjau! Laisvalaikį ant dviračių :)

Geriausias laikas su vaikais

Visas, kuomet būdama su jais, pati leidžiu sau būti vaiku. Nieko nėra smagiau!

Patogiausias drabužis

Blaškausi...Sunku pasirinkti tarp senų gerų džinsų ir kombinezono.

O šiaip drabužis man - tos dienos nuotaikos atspindys. Vieną dieną neįsivaizduoju nieko patogiau už suknelę, kitą - jau manęs niekas ja neaprengtų!

Įdomiausias lankytinas objektas

Naujas...ir dar nematytas, žinoma! Į sąrašą pakliūna visi dar nematyti įdomūs Lietuvos ir pasaulio "taškeliai" nuo lajų tako Anykščiuose iki ledo viešbučio kažkur Skandinavijos sniegynuose.

20150903122918-24240.jpg

Gražiausias komplimentas

Aš komplimentų nemėgstu. Tiesą pasakius, net negaliu jų pakęst. Dėl jų pataikūniškos ir nenuoširdžios prigimties.

Šią vasarą, teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad buvau apdovanota keliais gražiais man pačiai, bet tai išimtis. Ir pakankamai intymi, tad pasilaikysiu juos tik sau :)))

Pats pačiausias oras

Man labai patinka lietus.

Artimieji juokiasi iš manęs. Nesupranta.

O man gera, kai lyja, nors tu ką! Pavyzdžiui, skaityti knygą ar jaukiai įsitaisius lovoje gerti arbatą, kai į langą barbena lietus, vaikšioti po pušyną kapsint lašams.

Po to ta švaros, ramybės ramybės atmosfera po lietaus yra užburianti.

Svarbiausias darbas

Naujas sezonas - iššūkiai nauji! Septintus metus stengiamės sugalvoti ką nors naujo. Ar mums pavyko? Spręsti paliekame šeimynoms, bet labai tikiuosi, kad TAIP! TAIP! TAIIIIIIPPPPP!

Naujojo TV laidos "Mamyčių klubas" sezono startas - rugsėjo 5 d., šeštadienį, 9.30 per TV3!

Krisliukas Krisliukas 04. Sep 2015, 17:33

Ir man patika lietus...nerealiai labai...
Ir lygiai taip pat niekas manęs nesupranta 😀