Ekskliuzyvas: Huggies baby - prieš 14 metų

Ekskliuzyvas: Huggies baby - prieš 14 metų

19. Jun 2012, 00:00

Trijų vaikučių mama iš rusiškos versijos Mamyčių klubo (Mamin klub) Latvijoje pasakoja apie tai, kokios buvo sauskelnės prieš keturiolika metų, ką anuomet ji patyrė ir kokia yra patirtis dabar. Įdomu!

 

1998 metais gimė mano pirma dukrytė. Tuo metu sauskelnės buvo labiau kaip prabangos prekė, nei dėl būtinybės, nes jos buvo gana brangios ir ne visur galėjai jų gauti.

 

Pirkti jų važiuodavome specialiai į bazę. Tuomet visos sauskelnės buvo išpūstos, pakankamai storos, pripildytos vatos, padengtos neperšlampama medžiaga, atrodė lyg polietileniniu maišeliu.

 

 

Ir štai per TV pamatėme reklamą – Latvijoje pasirodė pirmosios "kvėpuojančios" sauskelnės! Ne iš maišiuko, o tarsi iš popieriaus, plonos, bet nepraleidžiančios skysčio. Taip mes susipažinome su Huggies.

 

Mes su vyru joms sakėme "Taip" - alternatyva polietileninėms sauskelnėms. Mūsų vyresnėlė užaugo su Huggies, ir mes džiaugėmės, kad nebuvo jokių odo sudirginimų.

 

Prie pakuočių gamintojai pridėdavo dovanų - tai kojinytes, tai kepurėlę, tai šortukus vaikui, taip per metus dukrelei sukaupėme neblogą kolekciją drabužėlių.

 

Tiesa, prisimenant, kokia buvo tų kvėpuojančių sauskelnių kaina, iki šiol nusipurtau. Mums, dirbantiems studentams, tada labai patuštino kišenes.

 

 

 

Praėjo dešimt meų, atsirado pastovus darbas ir...antra dukrelė.

 

Dar prieš vykdama į gimdymo namus susikroviau krepšį reikiamų daiktų, tarp kurių daugiausiai vietos užėmė Huggies sauskelnės naujagimiams.

 

 

Tačiau labai nusivyliau, kai šias sauskelnes ėmiau naudoti mažylei - pasirodė ir paraudimai, ir sudirginimai, ir šutimai. Nepavyko anuomet mums draugystė su Huggies.

 

Tuomet pradėjau naudoti kitos firmos sauskelnes ir visi bėrimai išnyko.

 

 

Praėjo visai nedaug metų ir gimė sūnelis.

 

Vėl buvo sukrautas krepšys į gimdymo namus ir vėl įsidėjau Huggies, nes šis gamintojas gamina labai patogaus dydžio sauskelnių pakuotes, skirtas vežtis į gimdymo namus. Todėl ir pasirinkome jas.

 

 

Deja, mūsų draugystė su Huggies ir šįkart nepasisekė. Dėl paprastos priežasties - pro sauskelnes ištekėdavo skystis. Gal mano mažylis buvo per daug kūdutis, gal per mažas, tačiau lovelė visuomet būdavo šlapia.

 

Mes ir vėl grįžome prie kito gamintojo, kol vieną kartą nenuvažiavome į svečius.

 

 

Buvo rengiamas Mamyčių klube Huggies vasaros vakarėlis, kuriam labai ruošėmės. Kadangi savų sauskelnių pamiršome pasiimti, viena mamytė mums davė Huggies Little Walkers sauskelnes ir SUPER! Šios sauskelnės-kelnaitės mums ne tik tiko ir patiko, bet jos buvo išties labai geros ir nepraleido nė vieno lašo.

 

 

Pabandėme šias Huggies sauskelnes: Natural Fit, Super Dry, Step-In 

 

 

Mano verdiktas:  Mūsų favoritas – sauskelnės-kelnaitės Huggies Step-In.

 

Juk iš esmės tai tos pačios "Little Walkers", tik kito dizaino.

 

 

Markui dabar 9,5 mėnesių, labai greitai ropoja. Sauskelnių keitimas tapo panašus į tam tikrą mūšį. Tačiau kai pabandėme Step in sauskelnes, ši problema išnyko. Pagavau, užmoviau ir paleidau...

 

Net gi stovint galima jas pakeisti. Niekur jos netrina, nevaržo judesių, bet svarbiausia, kad visas sauskelnių turinys pasilieka viduje.

 

Palyginus kito gamintojo sauskelnes-kelnaites, Huggies Step in - plonesnės ir nenukara kaip sunkus maišas, kai būna pilnos.

 

  

 

Natural Fit, Super Dry neblogos sauskelnės, bet didelio skirtumo tarp jų nepastebėjau. Sugeria gerai, nenuslysta nuo užpakaliuko. Bet jas galiu užsegti mažyliui tik tada, kai jis miega, nes priešingu atveju, jis spardosi, makaluoja kojytėmis, ir gaunasi visiškas chaosas.

 

Štai taip netikėtai mes grįžome prie Huggies, kad toliau galėtume su jomis augti.

 

Mes už Huggies Step-In!

 

    

 


Huggies ®

Newborn

Huggies®

Super Dry

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit