Emigravo juodųjų meškų šeimyna

Emigravo juodųjų meškų šeimyna

06. Jul 2012, 00:00

Vasarą keliauja ne tik žmonės, bet ir...meškos. Lietuvos zoologijos sodą paliko ir į Čekiją iškeliavo juodųjų meškų šeimynėlė.

 

Lietuvos zoologijos sode gyveno dvi meškų šeimos. Jei pamenate, jos gyveno kaimynystėje - vienoje pusėje juodosios meškos, kitoje- baltosios. Juodųjų meškų voljere gyveno trise - ir visada mielai pozuodavo lankytojams.

 

{smallpic:1}

 

{smallpic:2}

 

Šalia gyveno baltųjų meškų porelė:

 

{smallpic:3}

 

Dėl voljero rekonstrukcijos, kol meškoms buvs paruošti nauji, erdvūs ir šiuolaikiški "namai" juodųjų meškų šeimyną laikinai priglaudė Čekijos zoologijos sodas.

 

{smallpic:4}

 

Kada tiksliai grįš juodosios meškos, terminas nenustatytas. Laikinai jų voljere apsigyveno baltosios meškos, o jų pusėje pradėti rekonstrukcijos darbai.

 

{smallpic:5}

 

Kokie gyvūnai Lietuvos zoologijos sode paliko Jums didžiausią įspūdį?

06. Jul 2012, 22:23

Gaila man tų gyvūnų Kaune. visi tokie sulysę, matosi kad badauja ☹
pernai su vyru buvom netoli Klaipėdos esančiame mini zoo sode. ten žymiai geriau gyvūnai atrodo, ir ten leidžia juos maitinti. aišku tik maisteliu kurį galima gauti vietoje. Su vyru juokėmės kaip vaikai maitino elnius 😃 tie jau tiek prisivalgę, kad vaikai jiems batoną tiesiog dėjo į burną 😃
parodysiu kelis žvėriukus 😀

06. Jul 2012, 12:18

o mano mazius labai norejo pamatyti meskas ir labai nusimine,kad ju nepamate ☹

06. Jul 2012, 11:55

kaip gaila man tu gyvunu.. o zoologijos sode visai nieko nelike.. gyvuliai apleisti ,patalpos ju laikymo taipat .. pries 10 metu buvo miela malonu vaiksciot ir grozetis pilnais aptvarais ir priziuretais gyvunais.. o dabar jokio malonumo nejauciau tik gailesti visam zoo sodui..