Erikai Vitulskienei pedikiūras padarytas per rekordiškai trumpą laiką

Erikai Vitulskienei pedikiūras padarytas per rekordiškai trumpą laiką

09. Sep 2015, 11:18 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Antro vaikelio besilaukianti Erika Vitulskienė sako, kad savo grožiu ir sveikata moteriai reikėtųrūpintis visada. SūnųAjųpalikusi savo mamos priežiūrai E. Vitulskienėnusprendėpasilepinti kątik sostinėje Antakalnyje duris  atvėrusioje estetinės ir gydomosios kojųpriežiūros studijoje. 

Specialiai įVilnių  dėl E. Vitulskienės atvyko 15 metųVokietijoje sėkmingai  kojųpėdųpriežiūros ir gydomojo bei kosmetinio pedikiūro srityje dirbanti pedikiūro meistrė, estetinės ir gydomosios kojųpriežiūros studijų įkūrėja Margarita Mattivi. Po profesionalios COSMETICS M meistrės atlikto pedikiūro Erika liko maloniai nustebinta. 

 „Pedikiūrąesu dariusi pas skirtingas meistres ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, tačiau  rezultatais ne visada likdavau patenkinta. Labiausiai būdavo gaila sugaišto laiko, o procedūrągreitai vėl tekdavo pakartoti. M. Mattivi įrodė, kad profesionalųpedikiūrągalima padaryti per rekordiškai trumpąlaiką, kas šiuo metu man ypatingai aktualu. Be to, man buvo naujiena, kad atliekant estetinįgydomąjįpedikiūrą, kojos nebuvo mirkomos vonelėje, o buvo naudojama moderni sausa technologija ir įranga -   vadinamoji frezą. Atliekant pedikiūrątokiu būdu, pasak mesitrės, išsaugomas nepažeistas odos epidermio sluoksnis. Tai labai svarbu pėdoms“, -  nauja patirtimi dalijosi Merūno Vitulskio žmona. 

„Džiaugiuosi, kad pradžiuginome Eriką. Vokiškas preciziškumas ir aukščiausia paslaugųkokybė–tai principai, kuriųšventai laikomės ne tik Vokietijoje, bet ir Lietuvoje“, - sakėprofesionali pedikiūro meistrėMargarita Mattivi.     

Tevelis Tevelis 21. Jun 2018, 11:22

su mažyliais ne taip paprasta tam rasti laiko, ypač jei mamytė maitina. Mano žmona namuose bando darytis kai grįžtu po darbų. Galvoju gal kokių dovanų nupirkti, nes matau, jog jai tai yra svarbu. Gal patartumėte kas būtų naudinga? nes pats nelabai ką nusimanau tuose reikaluose 😀 https://www.groziui.lt/manikiurui-ir-pedikiuruihttps://www.groziui.lt/manikiurui-ir-pedikiurui

sraigiukas sraigiukas 09. Sep 2015, 14:05

reiks išbandyti
tik labai skaityti nepatogu, kai keli žodžiai suplakti į vieną 😉