FOTO Konkursas FB ir IG: laimėk knygą "Diena, kai kreidelės nusprendė išeiti"

FOTO Konkursas FB ir IG: laimėk knygą "Diena, kai kreidelės nusprendė išeiti"

06. Oct 2017, 09:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Skelbiame FOTO KONKURSĄ FB ir IG!

Pasidalinkite viena ar keliomis nuotraukomis, kaip su vaikais džiaugiatės rudeniu (gal renkate auksaspalvius lapus, išdykaujate lapų krūvoje, renkate kaštonus, o gal dalyvaujate bulviakasyje :) ir t.t.)

Laimėtojai atiteks knyga "Diena, kai kreidelės nusprendė išeiti" (Apkabink mėnulį), kuri tapo pasauliniu fenomenu ir net dvejus metus iš eilės išsilaikė „New York Times“ bestselerių sąraše bei pelnė daugiau nei aštuonis prestižinius apdovanojimus.

Dankanas nori spalvinti. Tačiau, atidaręs kreidelių dėžutę, jis randa tik jam skirtą dvylikos laiškų šūsnį. Mėlynoji kreidelė pavargo spalvinti vandenį, Rožinė trokšta būti panaudota bent kartą, o Geltonoji su Oranžine susiginčijo, kuri iš jų yra tikroji saulės spalva. Kiekviena kreidelė ranka rašytuose laiškuose humoristiškai išreiškia savo pasipiktinimą. Ką daryti berniukui? Laimei, jam kyla geniali mintis, kuri pradžiugina ne tik kreideles, bet ir dailės mokytoją.

Itin juokinga, vaizduotę ir kūrybiškumą skatinanti knyga, kurią vaikas (ir jūs patys!) norės skaityti ne vieną kartą. Kreidelės nebebus tokios kaip anksčiau!

Rinksime dvi laimėtojas - po vieną FB ir IG - spalio 10 d.

KONKURSAS FACEBOOKE->>

KONKURSAS INSTAGRAME->>